Segítség! Felhasználók nem tudnak képeket megosztani és beállításokat módosítani

Sziasztok!

Jelenleg még csak ismerkedek a Wordpress-el ezért a kérdésem lehet hogy elég bugyuta!

Jelenleg egy felhasználók által szabadon használható tartalommegosztó portált szeretnék létrehozni, ami oké is, de amikor a felhasználók regisztrálnak nem tudnak képeket/videókat megosztani, illetve a beállításaikat sem tudják megváltoztatni!

Olyan mintha a WP meg sem érezné azt, amit a felhasználók csinálnak, pedig a sablon is direkt erre a célra lett kialakítva, direkt ilyet szereztem be! Az admin panelről remekül tudok megosztani mindent, de a főoldalról még az admin fiókkal sem lehet megosztani semmit sem és a beállítások sem változnak ugyan úgy, mint a regisztrált tagok esetében!

Tanácstalan vagyok, tudna esetleg valaki segíteni kérem?

A wp biztosan érzékeli, max az usernek nincs meg a megfelelő joga. De ha elárulod, hogy milyen sablont használsz, akkor még valaki talán tud is segíteni, mert így olyan, mintha azt mondanád, hogy hiába teszem egyesbe az autómat, nem tudok elindulni.

Először is köszönöm a választ!

Igen, én is gondoltam erre, de nem, mert az admin profillal is megpróbáltam (meg úgy is, hogy adminná tettem egy sima profilt) és semmi változás sem történt sajnos :confused:

Egyébként az Aruna nevezetű WP témát használom ()

Lehet, hogy esetleg valami további Pluginra vagy valami ilyesmire lenne szükségem hozzá?

Nem tudom hol lehet a hiba, olyan mintha nem is érzékelne semmit amit a felhasználók az oldalon végrehajtanak, vagyis inkább csak szeretnének.

Vagy lehet esetleg az a hiba, hogy a legújabb Wordpresst használom és lehet hogy a theme ezzel nincs kiegyezve? :confused:

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Igazából most nézem, hogy bejelentkezni sem lehet az oldalról csak a wp-adminon keresztül, pedig tegnap még sikerült valahogy, mert próbálgattam különféle profilokkal bejegyzéseket közzétenni, de most már semmi! :S

Nem tudom, hogy ez segít-e a probléma megtalálásában, remélem igen!

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

Senki sem tud segíteni nekem? :S

Elvileg kompatibilis a 3.8-al a fóruma szerint.

Nem biztos, hogy az itteni fórumtagok közül más is használja, így javaslatok:

  • olvasd el a dokumentációját
  • olvasd el a support fórumát, hogy más nem futott-e már ebbe a hibába, ha szerencséd van futott, és ott lesz a megoldás is.
  • a kereskedelmi sablonhoz support is jár, fordulhatsz egyenesen a fejlesztőhöz is.