Segítség domain átirányításhoz

Üdv.

Szeretnék segítséget kérni egy újonnan regisztrált domain név átirányításához.

Kezdő lévén egy kissé nehézkesen megy smile.gif) de azért sikerül.

Van egy blog-om alberletkiado.wordpress.com címmel és szeretném ha a domain beírása után az oldalam jelenne meg.

Szükségem lenne IP címre ahol az oldalam elérhető valamint host névre(legalábbis ezt kéri a regisztrátor oldala).

Előre is köszönöm a segítséget!

Egy lelkes kezdő :slight_smile:

Hát, xxxx.wordpress.com -osat nem fogsz tudni átirányítani.

Köszönöm a válaszod!

Konkrétan regisztráltam az Enom.com-nál domain nevet.

fő domain: http://alberletkiado.com

alias: www.alberletkiado.com

Ezek beállítása már sikerült.

blog helye: alberletkiado.wordpress.com (már megtaláltam az IP címet és a DNS kiszolgáló neveket)

Azt szeretném elérni, hogyha beírják a www.alberletkiado.com címet akkor a blog jelenjen meg.

Az enom domain management-nél nem sikerül beállítani host rekordokat, hogy lássa a blogot.

A DNS rekordokat és az IP címet már beírtam de még mindig nem jó…

A blognál amikor kérem a domain hozzárendelését a bloghoz akkor azt írja ki, hogy valaki már regisztrál, de nem mutat a blogra.

Üdv,

Ha már cégről van szó, nem kell sajnálni a pár ezer ft-ot a wordpress.com vip tagságért. Ebben az esetben hozzá lehet rendelni a domain nevet a bloghoz.

Ha mindenképp ingyenes megoldást akar a cég akkor regelni kell egy ingyenes tárhelyet és arra felvenni a domaint és egy átirányítással a wp.com -os blogra rá lehet irányítani.

Üdv.

Köszönöm a tippet!

nem ragaszkodom az ingyenes tárhelyhez…nincs túl jó tapasztalatom velük…

“ha pár ezer” forintos befektetés lenne az nem jelent gondot,

de amit találtam az oldalukon az egy kicsit ütős…

3750 dollár/hó vagy a 15.000 dollár/év az is igaz, hogy a wordpress.com-on néztem

ettől függetlenül írtam nekik…majd meg látjuk mit reagálnak.

Üdv mindenkinek! Egy kis segítségért fordulok hozzátok. Van egy weboldalam ami a dataglobe-nál van. Ennek az oldalnak a címe most legyen www.valami.hu. A www.valami.hu domain mellett van még 3 másik domain címem amit szeretnék az eredeti (www.valami.hu) oldalra irányítani. A dataglobe felületén ezt könnyen meg is tudom tenni csak a címet kell megadni és bepipálni, hogy átirányítás. A problémám az, hogy az átirányítás után az átirányított (egyébként ékezetes) domain kicsit szétesik. Eltűnnek a képek de azok közül sem mindegyik. Mi lehet ennek az oka és hogyan tudom ezt orvosolni? Válaszaitokat előre is köszönöm!