Segítség!! :D

Annyi problémám volt már ezzel az oldalla, most jött még egy… Dél körül kiléptem, aztán nemrég vissza szerettem volna lépni, de a jelszavamat megváltoztatták, új jelszót kértem, de azzal azt írja ki, hogy nincs megfelelő jogosultságom az oldal megtekintéséhez, azaz nem enged be a Vezérlőpultba, a Profilomba. Ha jól gondolom az adatbázisomba is belemászhatott valaki. Megoldható lenne a dolog?

Ha valakinek adok hozzáférhetőségi adatokat megpróbálná?

Előre is köszi

Megoldottam. Az adatbázisba belemásztak és megváltoztatták a prefixet. Ez elég volt ahhoz, hogy ne működjön semmi. Viszont szükségem lenne néhány biztonsági bővítményre, hogy hasonló helyzetek ne adódjanak többé. Van összesítés valahol ilyenekről? Legjobb lenne, ha magyar bővítmények lennének.

Azért ez a “belemásztak” elég erős kifejezésnek tűnik. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, 99%-ban a saját közreműködésedre van szükség. Pl. más is rendelkezik admin jogosultsággal, más is ismeri a jelszavaidat, csatlakozások adatait és így tovább…Legelőször pedig mindig saját magunk körül kellene rendet tartanunk; nem csoda, pl. ha ebben a kánikulában nem emlékszel, hogy valami miatt te piszkálgattad, csak már megfeledkeztél róla. :wink:

mostmar tudom azt is,h ki maszott bele… megtudta a jelszavam valahonnan… ezutan ovatosabb leszek :smiley: