Segítség, béna vagyok a sablonnal

Sziasztok!

Kipróbálnék egy sablont.

http://www.woothemes.com/2008/10/snapshot/

De nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet elérni azt a látványt, amit a demó esetén látok.

Semmi erre utaló dolgot nem találtam. Se egy oldal sablont, de azt, hogy mit hova kell betenni.

Jelenleg úgy néz ki, mint a Twenty Eleven sablon, és nincs benne semmi extra.

Volt esetleg a csomagban egy XML? Mert ha volt, akkor be tudod importálni. Admin -> Eszközök -> Importálás

Meg fog jelenni a DEMO content és abból már ki tudsz indulni.

Muti az oldalt.

Óóó, simán bejegyzéseket kell írni, és automatikusan létrehozza a főoldalt.

Bénázásom oka: oldalakat hoztam létre.

Köszönöm a segítséget!

Éppen a múlt héten próbáltam ezt a sablont. Nincs benne mintaállomány, és úgy tűntik, hogy néhány helyen hibásan működik.

Fogtam magamat, és lecseréltem egy másikra, egy fizetősre. :frowning:

Sziasztok nekem nagyon tetszik egy wordpress téma a neve Sprout de csak a youtobon találtam róla hírt meg olyan oldalt még ahol nagyon sok pénzt kérne el érte.

Ha valai tudja honnan lehetne letölteni, akkor kérem írja meg, köszönöm.

Még annyi, hogy úgy általában, hol lehet találni jó worpress témákat? A google nem igazán segített

Valakinek az. Rossz napod van Lazarevics?

'nemesis66' wrote:

Ha valai tudja honnan lehetne letölteni, akkor kérem írja meg, köszönöm.

Szia! Látom még új vagy a fórumban.

Pár javaslat:

Nem szükséges beküldeni több témába a problémádat, hiszen látjuk akkor is, ha csak egy helyre küldöd be.

Ebben a témában úgy sem fog tudni neked senki segíteni, mivel azonnali kitiltást von maga után, ha valaki warez oldalt linkel. (Szabályzat)

Mert például 15 évvel ezelőtt nekem is sok lett volna sulisként 40$! Nem tudhatod, hogy ki ül a másik monitor előtt :wink:

A beszólogatásra gondolta, például az előző affiliates témában :wink: De ne offoljuk szét a témát.

Szeretnék csinálni egy oldalt.

Ehhez keresek sablont. Amit szeretnék:

Felhasználók regisztrációval, de főleg anélkül tudjanak képet feltölteni, és egy kis szöveget azaz leírást hozzáírni.

http://www.woothemes…08/10/snapshot/ Ez nagyon tetszik, de nem túl felhasználóbarát. Azaz a feltöltőnek nincs könnyű munkája. Illetve a végeredmény nem igazán szerkeszthető.

Tudna-e valaki segíteni ennek átszerkesztésében, avagy tudnátok-e a célomhoz megfelelő sablont ajánlani?

Köszönöm!

Sir-Nyeteg,

Én ezeket nézném meg a helyedben: https://www.google.h…lient=firefox-a

Köszönöm a tippet!

Eddig kb 10-et próbáltam ki, de mindig voltak gondok vele. A legjobban a snapshot tetszett, de annál a felhasználónak nincs egyszerű dolga. Legalábbis szerintem.

Ami miatt fizetősbe nem vágnék bele: mi van, ha az sem jó valami miatt…

Ha nem tud senki konkrét tippet, akkor marad a kereső, és a próbálkozás. :slight_smile:

De miért nincs könnyű dolga a felhasználónak? Ált. ezek a sablonok nem valami bonyolultak.

Amit én, mint kezdő elgondoltam: mint a képfeltöltés.hu, vagy a hozzászólás egy blogban.

Magyarázd el egy 60 éves emberkének, hogy regisztráció, azon belül bejegyzés, ott cím, jobbra, hogy frissítés, stb, stb.

Ha más nem sikerül, akkor marad ez a módszer, de ez a sablon inkább saját képek közzétételére jó.

Vagy az “Ez is WP!” beküldési oldal! Egyetlen oldal, amin sorban végig kell menni, és nem pedig ugrándozni a sok oldal között.

Távol álljon tőlem, hogy a 7 hozzászólásommal együtt beszóljak, ezért kérlek ne vedd a szívedre, nem ilyen irányú amit írok. Szerintem neked, mint adminisztrátor, wordpress térítő erősen ellenezned kellene az ilyen jellegű tevékenységeket, mint pl. az előbbi, hogy a kolléga valami warez siteről letöltse.

Ha úgy nézzük ez lopás. Szeretne valami olyat amiért nem kell fizetni? - Ott van csomó ingyenes. Prémium témákat akar - Azt meg kell fizetni.

'Patai wrote:

Valakinek az. Rossz napod van Lazarevics?

@rolandr: ki beszélt itt warezolásról?

nemesis66-nek volt egy ilyen jellegű hozzászólása, elnézést ha félreérthető voltam.

Rolandr!

Valamit tényleg benéztél, ami az adminokat illeti; elkerülte a figyelmedet a fő házigazdánk 8-as számú hozzászólása (http://forum.wphu.org/topic/24548-segitseg-bena-vagyok-a-sablonnal/page__view__findpost__p__142580 ), ami kifejezetten utalt a warez-tartalmak tiltására. :wink:

Oopps, ez nagyon ciki. bocsánat:) cserébe lefordítom nektek a napokban a woo commercet, ha már ennyire sötét voltam. Bocsánat még egyszer:)

'Lazarevics' wrote:

Nézd meg ezt

Húú, ez jó. Tetszik!

Nem 100%-os, de nagyon egyszerűsíti a dolgokat! :)

Egy probléma merült fel vele: az űrlap része ömlesztve jelenik meg az oldalon.

Tud valaki segíteni, hogy ennek a megjelenését hogyan tudom külön sorokra bontani? Mit kellene beírni a sorok közé?

Bocsi, ha hüleséget kérdeztem...

if ( $content ):

do_shortcode( $content );

// Or render default form

else:

$textareadesc = __( 'Leírás', 'frontend-uploader' );

$filedesc = __( 'Fénykép', 'frontend-uploader' );

$submitb = __( 'Feltöltés', 'frontend-uploader' );

do_shortcode( ' [textarea name="caption" class="textarea" id="ug_caption" description="'. $textareadesc .'"]

[input type="file" name="photo" id="ug_photo" class="required" description="'. $filedesc .'" multiple=""]

[input type="submit" class="btn" value="'. $submitb .'"]' );if ( $content ):

do_shortcode( $content );

// Or render default form

else:

$textareadesc = __( 'Leírás', 'frontend-uploader' );

$filedesc = __( 'Fénykép', 'frontend-uploader' );

$submitb = __( 'Feltöltés', 'frontend-uploader' );

do_shortcode( ' [textarea name="caption" class="textarea" id="ug_caption" description="'. $textareadesc .'"]

[input type="file" name="photo" id="ug_photo" class="required" description="'. $filedesc .'" multiple=""]

[input type="submit" class="btn" value="'. $submitb .'"]' );

Oldaltérképet hogyan tudok úgy megjeleniteni, hogy egy linket rendelek hozzá?

Segítségeteket köszönöm