Sziasztok!
Kezdő WP használóként (fél éve tudok róla, 1 hete kezdtem használni) egy blank template-ből lassan befejezek egy komplett oldalt (színház egyesület kis méretű portál oldala). Az adatbázislekérdezések, az oldalak / naptár / menü közötti odavissza lekérdezés simán fullosan megy, és ez elég nagy szó ahhoz képest, hogy pár napja még át se láttam mi micsoda, meg mi hova kell
A lényeg: az oldalt felépítő DIV-ek hátterét megjeleníti, a css menü (
- kicserélve képekre negatív indent-tel) elemeit is, header -t is, zsírul működik minden. (mindenki .gif)
DE!!!
-divben nem hajlandó megjeleníteni a 6db -vel megadott .gifeket (.jpgeket se)*
(egyik browserban sem csinálja, .html-ben pedig mindegyikben jól csinálja (IE7, FF3.6) )
*: megcsináltam azt a trükköt is, mint a menünél, csináltam
- -t és abba pakoltam be listaelemként és formáztam meg az elemeket id alapján adott .gif háttérrel a CSS-ben, de így is semmi. Jelzi, hogy ott lehet kattintani, ha nem indentelem, a szövegek is jó helyen vannak, csak a képek nem jelennek meg.
Ez most WP lököttség, vagy mi?
Ugyanígy nem jeleníti meg a javascriptes galériát se, holott az index.php -ba dettó a galéria egyébként index.html -ként simán működő kódját kopiztam be. A képek feliratozása megjelenik, de kép sehol. Fura. Pedig mindenhol azt mondik, hogy a WP viszi a javascriptet, csak ne a post szövegébe írjuk, de egyébként még arra is lenne megoldás. De nem is ez a lényeg.
Persze az is jócskán benne van a pakliban hogy én használok csúnya megoldásokat, na de könyörgök, html-ben mind a 6 kis .gif megjelenik. Próbáltam csak egy szimpla üres div-be beillesztést is, semmi.
Tudtok így erre mondani vmit?
Köszi!!!