Script az oldalban

Némi hezitáció után úgy döntöttem mégis leírom a gondomat.

gardovi.ecbservices.hu honlapot importáltam a 2.9.2 telepítése után 1.5 verzióból másik, azóta megszűnt domainről.

A legnagyobb probléma, hogy a css-t küldi ki a szerver az “oldal” típusú tartalomhoz. Magát a “content”-et ki sem küldi. Észrevettem viszont, hogy az admin fiókba belépve az oldalak szerkeszthetők, és az eredeti szöveg, és formázás jelenik meg.

Mit kellene ellenőrizni, hogy működjön?

Sajnos a külalakot nem hozta át az import, illetve néhány régi statikus oldalt - de ez most igazából másodlagos.

ahogy én elnézem minden működik…

Nem, tényleg a css-t nyomja ki az oldalak helyett. Ez fura, de mondok két lehetséges okot:

1. vagy hiányzik a page.php a sablonból, ami nem valószínű, mivel, ahogyn ézem az alapértelmezett sablon van beállítva.

2. az oldalakra most az ID alapján hivatkozik a lista (ez egy azonosító szám, amit a létrehozásakor kap minden oldal). Lehetséges, hogy amikor áthoztad az oldalt erre a domainre, az oldlak új ID-t kaptak, (rosszabb esetben az is, hogy nincsenek is áthozva). Nézd meg mondjuk az első oldalnál az admin felületen, hogy mi a pontos ID-je és ha az nem egyezik a linkben szereplő 268-as számmal akkor valószínüleg ott lesz a gond.

Remélem érthető voltam, mert egy egész picit illuminált állapotban vagyok :slight_smile:

Kösz a tippeket, még így illumináltan is vélhetően több lövésed van hozzá, mint nekem fresh user-nek smile.gif

a page.php tényleg megvan. És a linkek is egyeznek 1-2 gyors ellenőrzés szerint.

És úgy emlékszem az exportálás után mintha rendben lettek volna az oldalak. Hogy mit követem el azóta, az nem ugrik be. Mintha valamit az utf-8-ra állítással oda és vissza.

Hát, gondolom ezt a listát widget generálja, szóval akkor valószínüleg a sablonban ment valami félre. Próbáld meg újra felpakolni a “default” sablont felülírva vele a mostanit. Egy karakterkódolási átálítással max az ékezetes karakterek viselkedhetnek furán, ilyen problémát nem hinném, hogy okozhat.

Végső esetben akár az egész wordpress könyvárat felpakolhatod újra, hátha ott sérült valami.

Amúgy az adminban megjelenik rendesen az oldalak tartalma?

ott igen, szerkesztési nézetben jó

de ha megnézném, akkor már ugye ez a css script jön be

Kedves SneakySnail! Ez a “default” csere segített.

Örök hála smile.gif

^_^’ />

Néha a feltöltéskor sérülhetnek fájlok, ez viszonylag gyakran előfordul.

ah so