Scarlett - WP 3c free magazin theme

2009. február 26-án jelentette meg a web2feel.com az új sablonát, mely teljesen ingyenes.
A scarlett egy elegáns, 3 oszlopos magazin stílusú sablon azoknak, akik kedvelik a könnyed, vagy világos színű sablonokat.


[A teljes cikk itt olvasható: Scarlett - WP 3c free magazin theme]

Köszi a fordítást Győző :slight_smile:

Laci nem lehet letölteni a magyar fordítást, az írja ki:
a letöltéshez be kell jelentkezni.
… de itt ezt ahogy elnézem nem lehet ???

Kedves lyrics!

A WP-Magazin bal oldalán, legalul találod a “Bejelentkezés” menüpontot.
izony, bizony, lehet regisztrálni. :slight_smile:

Én köszönöm a WP-Magazint, és azt, hogy részt vehetek benne! :slight_smile:

Szóval letöltöttem, de az alábbi hibaüzenetet ad amikor be hívom a kezdő oldalt:
Fatal error: Call to undefined function wp_cumulus_insert() in /home/grathu/public_html/wpmu/wp-content/themes/scarlett/tab.php on line 18

Megnéztem, de nekem a php kinai, mit kina egyenesen japán …

Kedves lyrics!

A sablonhoz tartoznak bővítmények (pluginok), melyet nem /themes, hanem a/plugins könyvtárba kell másolni, telepíteni és bekapcsolni.

A magam részéről csak olyan sablonokat, és bővítményeket helyezek el ezeken az oldalakon, melyet kipróbáltam, és nálam működött.

Mindezek mellett a támogatást nem tudom felvállalni, a bejegyzésben a szerző, vagy a sablon/bővítmény támogatói oldala linkelésre kerül.

Kedves Győző !
Nagyon köszönöm a felhomályosítást, ki fogom próbálni.

A demo oldal másnak és totál szét van esve, vagy csak nekem? :o

Nálam FF3-mal nem van szétesve. :slight_smile:

http://web2feel.com/scarlett/

Sziasztok! Abban segítsetek, hogy a bejegyzésekhez hogy lehet betenni a szövegbe a kis előnézeti képeket? Thx, Nagyon jó a sablon egyébként!

http://img9.imageshack.us/img9/8845/cust.jpg Így. Bár azt hiszem, hogy bugos ez a képkezelő és nem jó, hogy ha teljes url-t adsz meg. Ha nálad sem jó, akkor próbáld így megadni a kép címét: wp-content/uploads/2009/02/scarlett_cikkben.jpg

Amikor írod a bejegyzést, akkor alul van egy Saját mező rész, ott kell megadni a képen látható módon.

Köszönöm! Még egy kérdésem lenne. Amikor engedélyezem, hogy hozzászóljanak egy cikkhez, és nem vagyok belépve, akkor a sidebart leteszi balra az oldal alá, így széttoltva az oldalt. Ha kikapcsolom a hozzászólás lehetőségét akkor nem csinálja. Már csak ennyi a nyűgöm vele, más minden rendben van vele…Köszi előre is.

THX!:((((

Hát ide írom mert írhatnám bárhová annyi helyen jártam itt: tök jó a lap és találtam egy valag tökjó cuccot sablont ami tetszik és plugint amit kipróbálok mindjárt, szóval királyak vagytok, és köszönet a letöltésekért is! Viszatérek az fix.

Ez tetszik a legjobban, de
nekem egyszerűen sehogyan nem akar képet megjeleníteni, sem a screen sem a tumbnails varázsszóra valakinek nincs valami ötlete.
Köszönöm előre is.

Kedves Kati!

Itt részletes útmutatót találhatsz, és további segítséget is a fórum átolvasgatásával: http://web2feel.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=644&sid=6620e107dc4dedc7bc9b89d75098d2c8

Ne feledd, kell lennie egy cache könyvtárnak, melynek jogosultsága 777, és a szerverednek (szolgáltatódnak) támogatnia kell a GD Libraryt. A saját mező pedig kis-/nagybetű érzékeny (screen =/= Screen)

Nagyon köszönöm a segítséged, ez volt a megoldás.

Egy bővitmény frissités után a jobb oldalon, fent elhelyezett animált menűsor nem müködik nálam. Tud valaki valami megoldást erre, hogy miért csinálja?

Aktiváltam az egyik blogomban a témát, nagyon tetszik. Minden plugin fut. Azonban van egy kis problémám, a hozzászólás-ra kattintva nincs beíró ablak. A régi hozzászólásokat mutatja a főoldalon és postoknál, hogy van, de rá kattintva szintén nem jelennek meg.
A blog MU 2.6.5 alatt fut.