Sakk-klub

Sziasztok!Megmutatom első saját készítésű WordPress oldalamat, kíváncsi vagyok a véleményetekre?http://www.sakk-klub.huMeg egy másikat is amit a testvéremnek készítettem Klasszikus Filmek témakőrben.http://www.sinop.huÜdv.:Imre

nem tetszik, meg a többi oldalad sem, bocsi de ez a véleményem


 • ronda a menüsor
 • a semmiben lebegnek a menüpontok (és még azok is igénytelenek)
 • hibásan jelenik meg a hozzászólás ablaka
 • a menüpontok alatt a szöveg nem egyformán tagolt  na szóval nem jó, szerintem

Na ez nem volt építő jellegű kritika danielray. Nekem a filmes bejön, de a nyitón nagyon sok a videó sztem és lassan tölt így be az oldal. A sakkos szintén elég lassú a flash cumóktól. és szerintem egy visszafogottabb letisztultabb sablon illene a témához. Alapból jók csak még van velük munka, csak így tovább. :wink:

Az, hogy egy nő, vagy egy férfi, vagy egy honlap, vagy egy kert szép, csúnya, gyönyörű, ronda, stb. alapvetően szubjektív kérdés. Kinek a pap, kinek a papné - szokták volt mondani.A Blogshow azért lett létrehozva, hogy aki vállalja, annak a wordpresses munkájáról mondjunk véleményt.

A Fórum szabályzatában ez meg is van fogalmazva:Quote:

2.7 Ha valaki bemutat egy oldalt, szigorúan tilost azt fikázni, leszólni, ha nem tetszik, akkor írd le hogy miért, inkább tanácsot adj. Vagy ne reagálj rá.
Az - szándékaink szerint - nem vélemény, hogy azt írod "..ronda, .. igénytelen", stb., azt is le kellene írnod, hogy milyen objektív okból tartod annak. Lehet, hogy csak annyit kellene írnod kiegészítésként, hogy pl. "...gondold át a formát", vagy "... lehet, hogy egyes részeknél más betűtípust kellene alkalmaznod", vagy "véleményem szerint a tagolást másképpen kellene megoldanod, mert..."

Látszik, hogy rengeteg munkát, energiát fektetett az oldalba vighim. És szerintem nem is borzasztó, sőt, alapvetően nekem tetszik ez a sakk-oldal, és van benne néhány jópofa ötlet, megoldás.

Ahogyan írja vighim, ez az első saját wp oldala - ahhoz képest pedig kifejezetten nagyon jól sikerült. Gratulálok hozzá.

Emlékeztek még az első wp-oldalatok születésére? Nem az volt a világon a legszebb? :)


Aztán észrevette (mondták) az ember fia, hogy ezt igazgatni kellene, az kilóg, amaz szétesik, emez lehetne jobb, és csiszolgatja, puszilgatja, mígnem majdnem olyan lesz, mint amilyent szeretne (általában a rendelkezésre álló idő, vagy felkészültség szab gátat a tökéletességnek ;) - különösen, ha szabadidőben, nem megélhetésből alkot valaki).

Valami ilyesmi járt nekem is a fejemben, csak hát Győző mint Statisztika elemző rendes ember, jobban kifejtette a dolgokat és teljesen egyet értek vele. :slight_smile:

most jó h itt nekem estetek, szerintem a véleményét leírhatja mindenki, na mind1…

am Győző!ezt írtam:

Ma 07:46:12

danielray


 • Title: Tag
 • Státusz: Elérhető
 • Honnan: Debrecen
 • Regisztrált: 2008-12-28
 • Hozzászólások: 5  Re: Sakk-klub  nem tetszik, meg a többi oldalad sem, bocsi de ez a véleményem


 • ronda a menüsor
 • a semmiben lebegnek a menüpontok (és még azok is igénytelenek)
 • hibásan jelenik meg a hozzászólás ablaka
 • a menüpontok alatt a szöveg nem egyformán tagolt  na szóval nem jó, szerintem  megmagyaráztam, h mi nem tetszik az oldalon, nem csak pocskondiáztam

Ja, mi is a véleményünk mondtuk el. :slight_smile: Ne kapd már föl a vizet ilyen dolgon. Peace! Nem a Kossuth téren vagyunk :smiley:

Mindketten elmondtátok, hogy mi a véleményetek, mi nem tetszik az adott honlapon. Érthetetlen módon ezért danielray-t megdorgáltátok…Efrud: az utolsó megjegyzésed meg szerintem egyáltalán nem vicces!Ja és csak úgy kötözködésképpen:

“Az, hogy egy nő … vagy egy honlap … szép, csúnya, gyönyörű, ronda, stb. alapvetően szubjektív kérdés.”ezután ezt írod:

“azt is le kellene írnod, hogy milyen objektív okból tartod annak.”He??? Most akkor mi van?

Részemről a vitát lezártam(hozzáteszem nem is igazán vitáztam) ez a topik nem erre van kitalálva.


E.D. wrote:
Ja és csak úgy kötözködésképpen:


"Az, hogy egy nő ... vagy egy honlap ... szép, csúnya, gyönyörű, ronda, stb. alapvetően szubjektív kérdés."

ezután ezt írod:


"azt is le kellene írnod, hogy milyen objektív okból tartod annak."

He??? Most akkor mi van?
Ez a nő gyönyörű, mert hibátlan a formája, a bőre, ragyognak a kék szemei.

"Ez a nő gyönyörű" = önmagában ez egy szubjektív vélemény, mert ami számodra gyönyörű, az más számára nem biztos, hogy vonzó.

"mert hibátlan a formája, a bőre, ragyognak a kék szemei"= ezek objektív dolgok, mert (többé-kevésbé) mindenki számára azonos fogalmakat takar a hibátlan forma, a hibátlan bőr, a ragyogó kék szem.

A mondat szubjektív állítását (hogy a nő gyönyörű) kiegészíted az objektív indoklással (azzal, hogy mi teszi széppé számodra azt a nőt). Így kerek az egész.

:)