Saját szoftver jobb, mint a WP???

Több marketingessel beszéltem, az ő véleményük az, hogy jó a WP, de a saját fejlesztésű szoftverrel megalkotott oldalak jobbak.

1. A WP oldalakat sok esetben a Firefox WOT-ja piros karikával jelöli, innentől kezdve nem kattintanak rá.

2. A másik érvük, mivel a WP “ingyenes”, olyannak kezeli a Google, mint az ingyenes tárhelyen lévő oldalakat.

Most akkor mi az igazság? Jó helyen kérdezem, mi? :smiley:

Szerintem csak “el akarják adni” a programozóikat :slight_smile:

Igen, minden bizonnyal azért használja a WP-t a TV2, az Amerikai Fehérház is meg még jópár nagy és neves cég mert rossz, ócska és rizikós,meg minden ilyesmi :slight_smile:

Jó bornak nem kell cégér.

A saját fejlesztésű szoftvert áruló programozóknak meg igen :wink: Legalábbis, ameddig ki nem derül egyszer, hogy az ő boruk is jó-e :smiley: :smiley:

a marketingesek többsége lol. a linux is ingyenes és még is rezel tőle a microsoft.xd én inkább úgy mondanám hogy mik az igények egyébként a fenti kérdésedre a válasz attól függ nem biztos hogy a saját jobb főleg hogy megírod az egy dolog karbantartani meg bővíteni egy másik meg az egyedi dolgoknak olyan zug kocsma biztonságuk van meg ha van valami gond akkor foghatod a fejed hogy akkor most ez miért nem működik a saját és a wp közt az a különbség hogy a wp-t több millióan tesztelik világ szerte a sajátot meg te teszteled folyamatosan +ban a sját motorban lévő biztonsági hibákat is neked kell kijavítanod. :slight_smile: a másik az az hogy ha wp alapon csinálsz valamit és az oldal karbantartását átadod valakinek akkor még ha nem is látott életében cmst könnyedén elboldogul vele na egy totál nulláról írt cmsnél ez már nem mondható el. A Google nem nézi hogy mire épül az oldalad. Kiváncsi vagyok marketinges ismerőseid hol hallották ezeket a baromságokat.xd ennyi erővel beírhatnánk illetve helyettesíthetnénk a drupalt joomlat e107-et stb is a fenti kérdésedben.

Marketingesek? :smiley: Kire gondolsz?

A magyar marketingesek és külföldiek zöme is WP-t használ. Még a “google emberei” is WP-n nyomulnak, nem a blogger.com-on :smiley:

Laci: a topic nyitó marketinges ismerőseire gondolok. az hogy wp-t használnak az egy dolog az hogy tudnak róla hogy wp-t használnak az meg a másik.:slight_smile: értem én hogy mire gondolsz. :slight_smile: csak leírtam hogy néha milyen érdekes tévhitek keringenek egyes dolgokról. :slight_smile: meg fejlesztői oldalról is megvizsgáltam a dolgokat. :slight_smile: a blogger.com-ról csak dereng valami hogy halottam-e róla de most jutott eszembe hogy nem. :slight_smile: mondjuk marketinges meg ilyen embereknél kicsit óvatos vagyok.:smiley: természetesen vannak jó marketingesek is csak amit a topic nyitó kérdezett nekem nagyon úgy tűnik hogy hallották valakitől akinek az egyik ismerőse állított valamit és azt készpénznek veszik.:smiley:

A dolog onnan indult, hogy indítok egy céget és ami pénzem van, szeretném nem elb…ni. Ezért kerestem meg három marketinges szakembert, akik a fentieket egymástól függetlenül mondták el. Egyébként itt van egy oldal, ránéztem a salesmarketing pont hu oldalra és ott a WOT piros karikát adott. Hozzáteszem, nem ők mondták a fentieket :slight_smile:

Azonban én is úgy gondolom, hogy egy saját fejlesztésű szoftverrel nem igazán akarnék együttműködni, hiszen mi van, ha eltűnik a programozójuk? Hogy tudnám utána karbantartani, fejleszteni, stb. az oldalt?

És igen, a WP meg nagyon tetszik!

Az a jó az internetes vállalkozásokban, hogy minimális pénzből el lehet indítani. Az én esetemben (mivel én megcsinálom) szinte domain reg. költségről van szó. Imádom :slight_smile:

Saját fejlesztésű oldalnak megvannak az előnyei, jobban optimalizálható a kód (nem SEO szempontból, hanem adabtázis lekérések, php hívások stb).

De a hátránya az, hogy arra a személyre/cégre leszel utalva, akivel fejleszttetted az oldalt. És nem fog az megtörténni, mint amikor járod a wp fórumot, hogy eszedbe jut valami, vagy mutatnak egy plugint ami neked is jól jönne, és 2 perc múlva üzemel az oldaladon.

Én azt tapasztalom, hogy egész nagy/komoly cégek is nyitnak a WP irányába. Egyik nagy bevásárlóközpont kért ajánlatot pár napja konkrét WP fejlesztésekre. :o Ennek nagyon örülök (mármint a felismerésnek).

'Balou' wrote on '2010-03-17:

Igen, minden bizonnyal azért használja a WP-t a TV2, az Amerikai Fehérház is meg még jópár nagy és neves cég mert rossz, ócska és rizikós,meg minden ilyesmi :)

A fehérház drupalt használ.

A TV2 stimmel, az tényleg WP.

Hm…pedig úgy emlékszem,hogy valami USA-Politika vonalon láttam WP-t…vagy az Obama oldala volt…?

http://wordpress.org/showcase/

fehér háznál én is drupalra emlékszem. :slight_smile: lehet hogy amire Balou gondol az obama lesz:)

Hm,lehet azért maradt meg bennem így,mert van egy “Obama” WP sablon, ami a hivatalos oldal “koppintása”… :slight_smile: De most átnéztem ezt a listát,amit Mano linkelt…hát,vannak szépek :slight_smile: Livestrong (Lance Amstrong rákosokért alapítványa),a Wall Street Journal blogjai, a mikeroweWORKS (Discovery-n “Piszkos munkák” címmel fut), vagy a Maine-i egyetem oldala… szóval, hogy is mondták a marketingesek? :slight_smile: Komoly oldalnak nem való “ingyenes” rendszer? :smiley:

Hát ha ennyi egyetemnek jó, meg a NatGeo-nak, akkor nekem is jó lesz :slight_smile: