Saját sablon és egyéb widgetek

Üdv,sablon készítésnél megoldható, hogy az egyes (vagy minden egyes) widget a sablon dizájnjának megfelelően nézzen ki?köszi

kérdés: próbáltad már?


'mano' wrote on '2010-11-09:
kérdés: próbáltad már?
Alap default widgettel igen, viszont akkor úgy kérdezem aki profi pénzes sablont készít és árul, hogy oldja meg - ha megoldja - hogy ne anyázzák ha egy spec widget nem néz ki jól vagy éppen sehogy az adott sablonban?


Szóval, mik lehetnek azok az irányelvek - erről sehol nem olvasok tutorialokban - amelyekkel widgeteket megfelelően kezelő sablont lehet létrehozni?

Egyszeruen a css-be belekodolod a megfelelo osztalyokat. Ha kesz van a sablon, bepakolod az osszes alapertelmezett widgetet az oldalsavba, megnezed a html kimenetet, hogy milyen idkat es osztalyokat hasznal. Azutan addig gyurod, meg jo nem lesz.

Tulajdonképpen olyan marha sok mindent nem kell tenni hozzá.

A legtöbb widget eléggé szabvány kódot generál.

Megnézed a css osztályokat (.widget, .widgettitle), címsorokat (h1, h2, h3…), amiket használnak és úgy csinálod meg a sablon css-ét, hogy azok is benne legyenek, plusz a naptár (#wp-calendar), rendezett és rendezetlen listák (

  ,
  ,
 1. ), képek formázása. Kb ennyi.  Aztán a nagyon egyedi widget-ek formázását meg úgysem várhatja el senki egy sablon készítőjétől. Elvégre mindenre nem lehet felkészülni.

Sziasztok!Érdeklődnék hogy van ez az oldalam itt: www.andromedar.infoés szeretném ha az oldalt lévő widgetjeimnél ne a twitter legyen az első hanem mondjuk a bannerek és a facebook widget, vagy esetleg a szavazás.Sajna az alap sablon (Florance) nem engedi hogy lejjebb rakjam őket.Van erre valami alternatív megoldás?Köszönöm előre is a választ!

Attila


'SneakySnail' wrote on '2010-11-09:
Tulajdonképpen olyan marha sok mindent nem kell tenni hozzá.


A legtöbb widget eléggé szabvány kódot generál.


Megnézed a css osztályokat (.widget, .widgettitle), címsorokat (h1, h2, h3...), amiket használnak és úgy csinálod meg a sablon css-ét, hogy azok is benne legyenek, plusz a naptár (#wp-calendar), rendezett és rendezetlen listák (
  ,
  ,
 1. ), képek formázása. Kb ennyi.

  Aztán a nagyon egyedi widget-ek formázását meg úgysem várhatja el senki egy sablon készítőjétől. Elvégre mindenre nem lehet felkészülni.
Köszi a választ! psztrnk -nek is.