Sablont keresek!

Sziasztok!Még nagyon új vagyok a wp világába, de talán sikerül beilleszkednem :smiley:

Létrehoztam egy gyakorló oldalt, mindegy is mi a címe…ilyen/ehhez hasonló témát keresek: www.tirexi.hua lényeg: felül legyen menü része, pl kapcsolat, főoldal ilyesmik…

legyen a begyejzések sarka lekerekített

és legyen átlátszó, mint az előbb említett honlapon…előre is köszönöm :slight_smile:

Szia!

Ezt szinte minden sablon tudja,a menüt te kezeled azt teszel bele amit akarsz,a lekerekítést a div-nek egy "border-radius"értékkel és az átlátszóságot meg egy “opacity” értékkel a css-ben sity-suty megoldottad :smiley:

Húhh! Ezt most kicsit kínai volt. :smiley:Gondolom az FTP-n keresztül kell módosítani azt a css fájlt/mappát, és azt is gondolom, hogy a témám mappájában kell ennek lennie. De az én témámnak a mappájában (glossy-stylo) nincs ilyen css-s cucc :smiley:


Na alakul… :smiley: már megtaláltam AZT! a sort. már csak az a kérdés, hogy hogy is kéne kinéznie? most így néz ki:.main>div {overflow: hidden; opacity; padding: 15px 25px; border-radius: 4px; background: #fff;}és ugyan az, mint volt :frowning:


MEGVAN! Lehet sokan hülyének néznek, de ha.main>div {overflow: hidden; padding: 15px 25px; border-radius: 4px; background: opacity;}akkor már átlátszó is a háttere! mire rájöttem… :smiley:de még így is van pár kérdésem

:smiley: …érdekes lehet valami újat találtál fel :slight_smile: opacity:0.7; minimum 0.1 és maximum 0.9 lehet!És azért ezt is filter: alpha(opacity=50); Itt max 100 lehet!