Szeretnem atirni a [s:1pg51wws]“theme” ben[/s:1pg51wws] [s:1pg51wws]sablonban[/s:1pg51wws]szereplo szovegeket angolrol magyarra de nem tudom, hogy melyik php [s:1pg51wws]file ba[/s:1pg51wws] fájlban keressem őket. <span style=“color: “#000080”]Itt[/color] meg lehet nezni a [s”>theme et[/s:1pg51wws] sablont, ha valaki tudja hol kene at irjam a “Cart
You have 0 item in your Shopping Bag” szoveget.
Konkrétan nézd meg a megjelenés fájljait és ott írd át. Ez: wp-content/themes/megjelenese/… és itt lévő fájlokban. Esetleg használhatsz plugint is, a neve most nem jut eszembe, de valami Translate theme vagy mi a szösz…
Esetleg van még 1 megoldás: Keress a megjelenesed/ mappába valahol egy olyat, hogy en_EN.po vagy .mo és azt Poedit nevű programmal tudod fordítani. Ezt feltöltöd hu_HU.mo néven oda, ahol az eredeti találtad és elvileg már fordítódik is!
De at is szeretnem irni szoval nem eleg ha atforditon kenne a php file ami tartalmazza magat a szoveget.Hogy tudom ki keresni hogy a szoveg ami szerepel az oldalon melyik php file hoz tartozik?
Ha van .po fájl, akkor ne matass a .php fájlban. Az első frissítéskor elsirathatod a fordításodat.
Add meg a rendes linket, mert az első hozzászólásodban rossz volt a hivatkozás.
Kicsit szedd össze magadat az írásban is, mert az látszik, hogy rendesen tudsz magyarul, meg választékosan is, de felületesen, kutyafuttában írsz. Pl.: a “hogy” az nem “h”.
Szövegben bármit kereshetsz pl. a TotalCommander-rel.
Elnezest a helyesirasi hibakert.Csak allando rohanasba vagyok.
Jonapot!
Sikerult at irni a szovegeket ki kerestem a php fileokat amik a szoveghez tartoztak.Felvazolom nagyabol,hogy mi is a problemam. Ez a “teheme” amit at akarok alakitani ez egy web shop “theme” de jelengleg nincs szuksegem az “kosar” funkciora es a “kosarba tesz” funkciora se epp ezert ki a akarom belole iktatni “kosarba tesz” es mas egyeb funkciot.Csatolok is egy kepet h konnyeb legyen megerteni.
A pirossal be keretezett reszt meg akarom szuntetni.Nem akarok meg a “kosarba tesz” opciot hasznalni.
Furcsanak is hangzik h egy web shop theme bol ki akarom ikatatni magat a web shop reszt de sajnos sok ido amig eleg keszletet halmozok fel a kivant termekekbol es amig nincs eleg termekem nem tudok egybol szalitani.
Az oldalt itt lehet megtekinteni.
Minden apro tanacs segitene.Elore is koszonom.
Megoldottam a problemat a sablonon belul eldugva megtalatam egy php filet mi tartalmazta a gomb kodjat.Ki toroltem es mar el is tunt.