Alapban két sablont telepített a rendszer, viszont “új sablont telepíteni MultiSite rendszerben csak a Hálózat kezelő részben lehetséges”
Hát ezt meg hogy kell csinálni?
Feltöltöd a sablont, majd a Hálózati admin részben kiválasztod a kezelését.
Eddig értem, feltöltöttem - de hol találom a Hálózati admin részt?
A kezdők hülyesége! Megtaláltam! Előbb kiáltottam segítségért, mintsem körbenéztem volna…
Győző, köszi a választ!
Kélek segítsetek, már az első lépésnél megakadtam.
Sablon feltöltést szeretnék és a következő hiba üzenet jelent meg.
“Váratlan hiba állt elő. Valami baj van a WordPress.org-gal vagy ezen szerver konfigurációjával.”
Előre is köszönöm.
Gondolom, nem a wp.org-ra akarsz sablont feltölteni? (Merthogy az nem támogatott.)
Sajnos nem tudom, hogy a válaszod mit jelent.
Indítottam egy tárhelyen egy oldalt. Feltöltöttem a Wordpresszt, majd elvégeztem a beállításokat. A következő linken tudok belépni az admin felületre (http://users.atw.hu/harcsatanya/wp-login.php). A sablonokra kattintva 3 sablon jelenik meg. Amennyiben újat szeretnék hozzáadni, akor az előzőben jelzett hiba üzenet jelenik meg.
A kulcsszó valószínűleg ez: users.atw.hu
Sosem volt igazán a wordpress barátja ez a tárhely. Minden bizonnyal ma sem az.
Már évi pár ezresért lehet venni olyan tárhelyet, ahol normálisan működik a wp.
Próbáld meg ftp-n feltölteni a wp-content/themes mappába a sablont.
Köszönöm szépen a válaszod.
Már előfizettem, csak lassan megy az ügyintézés és türelmetlen vagyok.
Még egyszer köszönöm szépen.
Sziasztok,
iced mocha sablont szeretnék feltölteni, de a zip file feltöltésekor a “a feltöltött file elérte a php.ini fájlban beállított upload_max_filesize értéket” üzenetet adja.
Hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni, és használni a sablont?
bérelt tárhelyem van, cPanelt használok.
Köszi előre is a választ
Legegyszerűbben így: kicsomagolod a gépeden és feltöltöd ftp-n.
Másik lehetőség, hogy megnézed, van-e php selectorod a cpanelen, ha van, akkor legtöbb esetben tudsz értéket is állítani. Ebben az esetben ott változtasd meg a fájl feltöltési limitet.
Köszönöm szépen!! működik!