Sziasztok!
Eddig ha valamit telepíteni szerettem volna, vagy kijött egy új frissítés, csak rákattintottam a telepítésre, vagy frissítésre és letöltötte a zip csomagot, kibontotta és kész is volt. Most viszont ftp hozzáférést kér? Mi lehet a baj?
Nemrég váltottam Windows Serverről Ubuntu Serverre… De egyszer már itt is használtam a bővítmény telepítést és működött. Egy új ügyfélnek is telepítettem egy teljesen új Wordpress-t de ott is ez a jelenség!
A segítséget előre is köszönöm!
Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.
'syska' wrote:
Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.
Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.
'VSG4' wrote:
Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.
Mire leírtam meg is volt, szóval a linuxos környezetben találkoztok ezzel a hibával, akkor csak annyi a teendő, hogy a www mappának, vagy ahol a weblapok vannak, annak a tulaja egy root jogú felhasználó legyen. Majd a az apache-ban is be kell állítani, hogy ez a felhasználó futtassa és lám működik is!