Sablonmódosításra keresek embert

A feladat a Solostream wp-genius sablonjában néhány módosítás.

hxxp://www.solostream.com/demo/wp-genius.htmlA munka a következő:


 1. a slider alatti 4 boxba különböző kategóriák utolsó 1-1 postjának kellene megjelenni - a kategória kiválaszthatóságát a sablon adminjába befűzni. A dátum alá betenni a kategória archívum linkjét (a kategória további cikkei…).


 2. az egyes postoknál a kapcsolódó bejegyzések mellé bele kellene tenni kézzel beállítható kapcsolódó postokat (megoldható akár egyedi mezőkkel is). Működnie úgy kell, hogy ha kézzel beír 1-5 linket az oldal gazdája, akkor csak a kézzel beírtak jelennek meg, ha nem ad meg kézzel kapcsolódó bejegyzést, akkor az automatikus jelenik meg. A kézi bevitel lehetőségének a post írásánál kellene lenni.


 3. Az oldalsávban a tab listában a kategória, archívum, cimke marad, mellé negyediknek a szerzők (ugyanúgy lenyíló menüben.


 4. Alul a kategória lista helyett 2 bannerhely egymás mellett (olyan széles, amilyen gusztusos megjelenéssel befér - nem kell fekete háttér) - ezt szintén a sablon adminfelületére befűzni.  Árajánlatokat vállalási határidő megjelöléssel privátban vagy az andrea @ linuxforum.hu email címre kérem.

  Számlaképesség előny.  A sablont biztosítom a munkához.  Andrea

Ment email.