Sablonfrissítéskor szétesett a médiatár megjelenítése

Adelle WP sablont frissítettem 4.4.2-es verizóra és a korábbi oldalakon, bejegyzésekben beállított médiatárban található képek az eddigi tetszőlegesen választható több oszlopos megjelenítés helyett csak egymás alatt jelennek meg.

Szerkesztő verzióban tökéletesen hozza a képeket pl. 100100-as bélyegképekben és 4 oszlopban, ahogy eredetileg be volt állítva, de normál nézetben ezek a 100100-as bélyegképek is csak egymás alatt jelennek meg.Mit kellene átállítanom, javítanom?


A WordPress- frissítetted 4.4.2-re, igaz? A sablonnak február 10-én jelent meg új verziója, tedd azt is fel.Ha akkor sem jön rendbe, akkor add meg az oldalad elérhetőségét, hogy lehessen látni, miről és hol van szó.

Igen, verziót is frissítettem ma és a friss Adelle sablont is letöltöttem.Az oldal: www.norocodesign.comMindjárt a főoldalon a legfrissebb bejegyzésben is látszik, hogy a bélyegképek egymás alatt vannak, nem pedig 4-es oszlopokban csoportosítva, ahogy eddig.

Nálam mobilon, 4:3-as és 16:9-es monitoron is rendben van a 4-es székoszlop.


Köszönöm, hogy megnézted! Kipróbáltam a legegyszerűbb dolgot már kínomban (mert az otthoni laptopon, telón nekem is jó volt, csak a céges hiperszuper 16:9-es monitoron volt rossz böngészőtől függetlenül) Kitöröltem a böngészési előzményeket, és most jó lett :)