Sabloncsere

SziasztokMit tanácsolnátok, ha ki szeretnék próbálni újabb sablonokat is, viszont a jelenlegi oldalt addig nem szeretném babrálni, míg nem döntöm el, hogy melyik másik sablont akarom feltenni.Járható út e az, hogy ftp-n keresztül lementek mindent a jelenlegi oldalról és mondjuk csinálok egy másik oldalt, ahova feltöltöm ugyanezt, persze megváltoztatva a működéshez szükséges azonosítókat. Vagy van valakinek jobb ötlete? Azért szeretném átvinni a mostani bejegyzéseket és menüket, hogy ott ne kelljen mindent újra felépítenem.

Localhost-on csinálsz egy blogot XAMPP-pal és kiexportálod a WP-tartalmát, amit azután behúzol a XAMPP-os blogodba.Vagy: feltöltöd a jelenlegi blogodra az új sablont, de nem aktiválod, hanem a sablonkezelőben jobb klikk az Előnézetre, link megnyitása új lapon. És akkor ott megnézed, jól.Még vagy: Theme Test Drive plugin, olyan sablonra váltasz, amilyenre akarsz, de csak az admin (te) fogja látni, a júzerek továbbra is az eredetit látják.

Ezzel jobban jársz: Theme Preview :slight_smile:/na, megint lassabb voltam :slight_smile: /

Köszönöm a segítséget :slight_smile:

Kipróbáltam ezt a Theme Test Drive plugint, tényleg működik, csak miután kikapcsolom újra kell pakolni a widgeteket, de nem probléma.