Sabloncsere menete

[font=arial, sans-serif;font-size:12.8000001907349px]Sziasztok,[/font]Pár hónapja kezdtem el foglalkozni wordpress blogom készítésével és elég sokat tanultam a forumon.Viszont most elakadtam:


Működik az oldal, látogatók is érkeznek már, viszont úgy gondolom nem a megfelelő sablont választottam és le szeretném cserélni.

Most a beach sablont használom és fel van telepítve egy-két plugin (wptouch, contact form...)


Ami kérdésem lenne: ha lecserélem a sablont mondjuk a twenty fifteen-re ami már ugye alapból mobil barát, ki kell kapcsolni a wptouch-ot?

A contact form működni fog vagy újra kell állítgatnom?


Illetve nem befolyásolja linkjeimet vagy a sitemap-ot a sablon csere? Google feltérképező nem fog összezavarodni?


Mire figyeljek a cserénél?


Köszönöm előre is!


http://themeforest.net/item/beach-please-responsive-portfolio-wp-theme/4534186 - ezt a sablont használod?https://wordpress.org/themes/beach/ - vagy ezt?Gyanítom, ha az alapsablonra cserélnél, hogy az utóbbit.Amire figyelned kell (és általában havonta legalább egyszer nem is árt):

 • legyen mentésed a wp-content alkönyvtárról, a .htaccess fájlról, a wp-config.php fájlról, és az adatbázisról
 • nem árt kikapcsolni a sablonváltás előtt az összes bővítményt az Akismet kivételével
 • átkapcsolsz a használni kívánt, új sablonra
 • egyesével visszakapcsolod a bővítményeket, és közben megnézed, hogy a honlapod nem hisztizik-e valamiért (nincs-e ütközés az illető bővítménnyel)
 • az új sablon beállításait birizgálod saját elképzelésed szerint
 • átnézed a honlapodat, hogy minden megvan-e, működnek-e a kívánt funkciók  Igen, feltehetően kikapcsolhatod a WPtouch Mobile bővítményt. Én nem próbáltam, de nem gondolom, hogy a bekapcsolása gondot jelenthet. Szükségességét teszteléssel (mobilon, táblagépen) próbáld ki.  A Contact Form 7 bővítmény beállításaidat nem fogod elveszíteni, de a widgeteket majd újra be kell állítgatni a megfelelő helyére.  A hivatkozásokat és a sitemap-et nem befolyásolja a sablonváltás.

Köszönöm gyors válaszod!Igen a második sablon van telepítve. Akkor megcsinálom a leírtak szerint és bízom benne hogy jó lesz :slight_smile:Még annyi hogy a mostani sablonon a mobil verzió egy oldal.com/m mappában található vagy /mobile mappában ezt a linket szüntessem meg? webmester toolsban néztem.