SablonBöngésző

Sziasztok! A szökés közben csináltam egy SablonBöngészőt, nézzétek meg, teszteljétek, ha jó, akkor elindítom :slight_smile: http://word-press.hu/sablonok/

Azt szeretném, hogy aki beküld egy magyar sablont, annak a munkája mindenféleképpen elismerve legyen. Hogyan írjuk ezt ki? Vagy hogy csináljuk, mit javasoltok? Tanácstalan vagyok.

Szerintem csak egyszerűen legyen ott, hogy “Fordította: XY” és kész. Esetleg ha van, honlap elérhetőség. (Bár a K2-nél az élőlábban van.)

Egyébként sirály lett a böngésző!!! Gyanítom, hogy hamarosan erős bővülésen megy keresztül :slight_smile:

Arra gondoltam, hogy vegyesen lesz angol és magyar.

Kell az angol? mert ugye azt le lehet tölteni máshonnan - magyart viszont… :stuck_out_tongue:

:slight_smile: Angolt tudok én is, tengernyit :))

Hát azért mondom! Szerintem inkább a magyar nyelvűeket tegyük fel. Uff!

OKés :slight_smile:

Hy!

Szerintem is nagyon jó a böngésző! Bár még annyival talán ki lehetne egészíteni, hogy fel is lehessen tölteni. És ha pl e feltöltésnél van egy szövegmező amibe bele lehet írni hogy ki fordította akkor az ki is lehet iratni

Magyart majd én is adok… Úgyis cserélgetem a sminkjeimet, mert még nem álltam be az igazira… :smiley:

szerk: Csak meg kellene oldani a feltöltést :wink:

Feltöltéssel nincs gond, nem nehéz. Csak még nincs kész 100%-ig a böngésző. Hétvégén elindul :slight_smile:

Kiraly vagy Lacc!!! :slight_smile:

egy apro otlet: kicsit zavart es pillanatra nem ertettem amikor egy majdnem ures oldal jott be kezdesre. ott nem lehetne par (mondjuk a legotbbet letoltott) sablont thumbnailben megmutatni?

Sziasztok nemsokára ha kész az Utom4 hemingway magyar fordítása majd felteszitek?

Üdv !

Másnak sem működik a sablon böngésző ?

vackor

Hát nekem se megy igazán!

Illetve az lenne a kérdésem,hogy lefordított sablont hova tudom feltölteni vagy elküldeni?

Sziasztok!

A napokban elindítottam egy sablon galériát, ahol a terveim szerint több CMS template fog helyet kapni. Egyenlőre csak Joomla! és Wordpress sablonok vannak fent, azokból is csak 25 darab, de naponta töltök fel egyet kettőt, és a jobbakat írásos formában is bemutatom. Szeretném elérni, hogy minél több CMS minél több sablonja elérhető legyen, és ne kelljen a neten mindenkinek angol oldalakon keresgélnie. Amint feltöltöttem egy adag sablont elkezdem őket honosítani!

Szerintetek van ilyenre igény? Lehessen feltölteni felhasználóknak is sablont?

Légyszives írjatok véleményeket, hogy tényleg egy jó gyűjtőhely legyen belőle!

A legnagyobb problémám, hogy sajnos anyagi okok miatt csak ingyenes tárhelyen fut a dolog, de amint megtehetem bérlek egy joomla tárhelyet!

Jah, és a cím :slight_smile: http://osthemes.try.hu

Még valamit hozzáfűznék: remélem senkinek nem okozok gondot vele, gondolok itt a sablon.joomla.hu-ra és wordpress sablon galériára! Nem szeretnék konkurenciát teremteni senkinek, csak szeretnék hozzájárulni a nyílt forráskód terjesztéséhez, és segíteni, hogy igényes honlapok legyenek a weben!

Tiszetelettel: nvszekcio

::OpenSourceThemes::

'Patai wrote:

Sziasztok! A szökés közben csináltam egy SablonBöngészőt' date=' nézzétek meg, teszteljétek, ha jó, akkor elindítom :) [url']http://word-press.hu/sablonok/[/url]

Ez nagyon jó ötlet! Támogatom majd én is, bár az általam használt sablonokat erősen átírtam már.