A jelenlegi egyszerűbb témámat szeretném lecserélni egy másik, összetettebb témára, aminek a beállítása nem megy egy nap alatt, de nem szeretném, hogy a látogatók lássák a folyamatot (~2000 látogató/nap, így nem maradna észrevétlen). Van sok plugin és NextGen gallery, ilyenek. Ezen töröm a fejem, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni, de nem látok más kiutat, hogy mondjuk az egész adatbázist, könyvtárat, mindet lehúzok, mondjuk a saját gépemre és ott beállítom, majd ha készen van vissza és akkor a hivatkozásokkal lehet majd szenvedni. Óvatos kérdésem, hogy van esetleg egyszerűbb módszer?
Van.
domain.tld/?preview=1&template=TEMANEVE&stylesheet=TEMANEVE
Van.
domain.tld/?preview=1&template=TEMANEVE&stylesheet=TEMANEVE
Egyrészt örülök, hogy van megoldás, másrészt ezt most hogyan, hol?
Egyrészt örülök, hogy van megoldás, másrészt ezt most hogyan, hol?
mit hol? tök egyszerű, bemész a sablonkezelőbe, ráviszed az egeret az új témádra, aztán szépen látod, hogy mia téma neve és a stylesheet
aztán megy (csak admin jogú usernek)
mit hol? tök egyszerű, bemész a sablonkezelőbe, ráviszed az egeret az új témádra, aztán szépen látod, hogy mia téma neve és a stylesheet aztán megy (csak admin jogú usernek)
Bocs, nem akartam senkit felidegesíteni :), de ez így zseniális.
Nagyon köszi srácok!
Hát ez sajnos mégsem teljesen jó így, mert a változások az eredeti témában is megjelennek, tehát nem lehet párhuzamosan a régi témát használni és az újon dolgozni 
Hát ez sajnos mégsem teljesen jó így, mert a változások az eredeti témában is megjelennek, tehát nem lehet párhuzamosan a régi témát használni és az újon dolgozni :(
pontosan mit is szeretnél? ha plugint kapcsolsz be, az persze, hogy megjelenik (ha csaknem olyan plugin amit direkt a sablonból hívsz meg), ha csak a témát módosítod akkor valami nem stimmel, mert annak nem kéne megjelennie
pontosan mit is szeretnél? ha plugint kapcsolsz be, az persze, hogy megjelenik (ha csaknem olyan plugin amit direkt a sablonból hívsz meg), ha csak a témát módosítod akkor valami nem stimmel, mert annak nem kéne megjelennie
Mivel a másik témában az oldalsávok mások (az egyikben négy, a másikban kettő van), ezért a widgeteket is változtatni kell, pontosabban ő magától megváltoztatta és ez látszik az eredetin.
jah, hát ha widgetet használsz az persze. az adatábzis közös (én nem használok widgetet
)
így csak az marad, hogy
a) teszt idejére fixen berakod az oldalsávot
egy új másolatot raksz fel az oldalból
ambrits: Vagy mahinálhatsz azzal, hogy a témádban a widget behívó függvényeket átvariálod a sidebar.php-ben…
ambrits: Vagy mahinálhatsz azzal, hogy a témádban a widget behívó függvényeket átvariálod a sidebar.php-ben..
Ez most egy mellék kérdés: Van arra mód, hogy widgetet ne az oldalsávban, hanem mondjuk a láblécben helyezzek el?
persze, oda helyezed ahová akarod. nekem van olyan, ahol a content widgetből van
Sablont tesztelgetheted úgy is hogy telepíted a saját gépedre a WAMPserver-t,
és utána a wordpress-t.
hja, persze, azért nem kell a teljes adatbázist lementened magadnak sajátgépre, hogy egy sablont összerakj!
pár infót beleírsz, és a plugineket letöltöd…
Ja-ja. Ezt elfelejtettem hozzátenni.