Sablon testreszabás nem tölt be

Sziasztok!

Kb. 1.5 hónapja van egy wordpress webmotoros oldalam, iPage webtárhellyel. Egy héttel ezelőttig tökéletesen működött, kitöltöttem a beállításokat, pluginokat kerestem, telepítettem egy megfelelő sablont majd testreszabtam. Már egy pár bejegyzést is készítettem.

Azonban már egy hete azzal a problémával küzdök, hogy a sablont nem tudom testreszabni. Rákattintok a testreszabásra, megnyitja, de semmi nem történik csak fehér képernyő (csatoltam screenshoot-ot). Letöltöttem egy pár másik sablont, mindegyikkel ugyan ez a helyzet. Olvasgattam külföldi fórumokat, már másnak is volt ilyen problémája. Sok helyen azt javasolták, hogy a pluginokat le kell törölni. Letöröltem mindet, semmi nem történt. Elkeseredésembe letöröltem az egész wordpresst minden adattal együtt, majd teljes egészében újra telepítettem. A helyzet sajnos ugyan az, mint előtte. A sablonokat egy ideig testre tudtam szabni, de most egyszer csak elromlott, pedig egy darab plugint se telepítettem, csak sablont töltöttem le, állítgattam rajta pár dolgot, másnapra pedig nem tudtam testreszabni. Mi lehet a baj?

Segítségeteket előre is köszönöm.

A sima hostingot vagy a wordpress hostingot választod?

Próbáltad más tárhelyen a sablont?

Sima hosting és még nem próbáltam máshol.