Sablon telepítéshez ,Kapcsolódási információ

Üdv. Megkértek hogy telepítsem fel a wordpress-t. Ez sikerült, viszont innentől jöttek a gondok. Bármi szeretnék telepíteni vagy frissíteni akkor ez fogad :Quote:

A kért művelet végrehajtásához a WordPress-nek csatlakoznia kell a tárhely szerveréhez. A művelethez meg kell adni az FTP adatokat. Amennyiben az adatokra nem emlékeznénk, akkor fel kell venni a kapcsolatot a tárhely-szolgáltatóval.
Ezután megadok mindent amit kért de nem működik.


Egy érdekesség. Azt mondták hogy a WinSCP-elérem a tárhelyet, ez ok, ez megy. Mondom megpróbálkozok Total Commanderrel de itt megint nem működik.


Felhívtuk a szakit aki intézte nekik a tárhelyet, valami olyasmi mondott hogy titkosított protokol van vagy mi, mert így biztonságosabb, és működnie kéne a wordpress-nek is. De nem.


Van erre valami megoldás, nagyon fontos lenne.


Köszönöm

Köszi, felhívtuk őket és kellett telepíteni egy plugint(be kellett másólni)

Most van egy gondom, mégpedig az hogy bármelyik oldalra akarok kattintani akkor ezt írja : The requested URL /elerhetoseg/ was not found on this server.

Már van .htaccess file is, ki kerestem mit kell beleírni, de sehogy sem akar müködni. Mi lehet a gond?

Igen tudom a google a barátom , de ezer egyet kipróbáltam de semmi.

Úgy van hogy 1 tárhelyen van 3 domain (mappa) megpróbáltam mind két megoldást de nem működik. Szolgáltató azt mondta hogy, működni kéne. Erre már nem tudok mit csinálni.