Sablon telepítés-hiba

Sziasztok!

Nagyon kezdő vagy a WP terén. A telepítés sikerült, de a sablon telepítése már nem. Ezt a hibaüzenetet írja:Quote:

Nem sikerült létrehozni a(z) /home/a1600667/public_html/wp-content/uploads/2010/08 könyvtárat. Ellenőrizni kell, hogy a szülő könyvtár írható-e!
A tárhelyem a 000webhost-nál van. Ha segítenétek, azt nagyon megköszönném. :) Csak ha lehet nagyon szájbarágósan kéne, mert még nem sokat konyítok hozzá.


Üdv!

Ezt a problémát megoldottam, de most jött a következő.

Quote:

A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /home/a1600667/public_html/wp-content/uploads/2010/08.
Nézelődtem a tárhelyen, de uploads mappát nem találtam, így csináltam egyet. A hozzáférést szépen be is állítottam 775-re. Így nem volt jó. Ezután a hozzáférést beállítottam 777-re, de így se volt jó. Ezután létrehoztam a 2010 mappán belül egy 08 mappát, de így se volt jó. Több öltelem már nincs. Remélem nektek azért akad még.... :)

Segitene itt az okosabbaknak, ha megosztanád velünk, hogy melyik sablon telepitésénél történt ez a hiba. És hogy melyik WP verziót használod :slight_smile:

Nézd meg, hogy a wp-content/uploads könyvtárnak mik a hozzáférési attribútumai. Azt is CHMOD-old rekurzívan.

Addig is alternatívaként töltsd fel a fileokat ftp-vel.

Köszi szépen psztrnk :slight_smile:

Sikeresen megoldottam a problémát :slight_smile:

Áruld már el légyszíves - a hálás utókornak - miként oldottad meg a gondodat?

FileZillában, a hozzáférést állítottam át 777-re, + az almappákra is adtam írási jogot :slight_smile:

Biztos, hogy akarod te azt a 777-et? 755-tel nem ment (ugyanúgy rekurzívan)?

Sziasztok!Szeretnék egy most vásárolt sablont telepíteni, de azt mondja nekem hogy:A csomag nem telepíthető. Hiányzik a sablonból az style.css fájl. Noha a zip-ben benne van.a sablon a következő: [font=HelveticaNeue-Light, ‘Helvetica Neue Light’, ‘Helvetica Neue’, sans-serif]themeforest-2310347-velvet-clean-responsive-wordpress-theme és itt érhető el: [/font]http://themeforest.n…r=RainbowThemesAmit használok az wp 3.3.Tud valaki segíteni?KöszönömSoma

A problémát a support válasza oldotta meg mégpedig úgy, hogy nem kell az egész megvásárolt zip-filet feltölteni a WP-be, hanem csak azt a könyvtárat amiben a style.css file van.