Kinéztem a honlapomnak (http://gerbovicspeter.hu/) egy új sablont, fel is telepítettem, be is kapcsoltam és működik is. 3 gondom van vele - most a régi van visszaállítva egyenlőre.
A fejlécben van jó pár statikus oldal, ami most rejtve van. Ezeket az új sablonnál nem tudom elrejteni (Az oldalak a láblécben is megjelennek az újnál, ott sem tudom).
A fejléc fájljában nincs “Home” felírat, így ezt nem tudom magyarosítani.
A kategóriáknál az Online MLM kategória nem jelenik meg, a többi meg igen.
Letöltöttem és a zip mappájában volt a sablon (telepítve), pluginok és egy license txt fájl. Ezzel az utolsó kettővel nem tudom mit kell csinálni. Ebben kérném a segítségeteket.
valahova a header.php-ba, a menük kezelése részhez illeszteni.
A licensz fájlt nem árt elolvasni, de legalábbis feltölteni a sablonfájllal együtt, aztán ott jól van, ahogyan van.
A bővítményt azért kell feltölteni (ha már nem lenne fenn), mert a sablon valamely' funkciója bizonyos esetben használhatja, kellene használnia. Ugyanakkor a kívánt bővítmény szerzője nem azonos a sablon szerzőjével - szerzői jogok miatt (is) viszont nem csomagolhatja csak úgy a sablon mellé.
Köszönöm szépen a segítséget! Végül is egy másik sablon mellett tettem le a voksom ideiglenesen. Abban tudsz segíteni, hogy az oldalsávból hogyan lehet kitörölni a banner hirdetéseket? Alapból benne vannak, és nincs a sablonnak külön beállítási lehetősége, ahol ki lehetne kapcsolni.