Sziasztok!
van egy új tárhelyem és feltelepítettem a worpress legújabb részét.
amikor a sablont szeretném testreszabni akkor nem menti el a dolgokat és nem is enged joformán semmi szerkesztést. Más tárhelyen minden oké volt most pedig nem akar menni, alap sblont sem tudtam változtatni mi lehet a hiba? egyéb alternatíva?
köszi a segitséget előre is
A beépített szerkesztővel vagy külsős programmal? (Ha utóbbi, akkor melyikkel?)
A jogosultságok rendbe vannak? (CHMOD)
beépitett szerkesztővel. kerestem ingyenes programot de nem találtam, tudsz valamit ajánlani?
jogosultságok az összes pipa nem ertem én se de nem is tudtam feltölteni uj templatet ott, csak ftp a könyvtárba kitömöritve
is bekavarhat? az összes pipa?
Amit a képen mutatsz, nagyon gáz!
Erre állítsd a jogosultságokat: fájlok: 644, könyvtárak 755.
Már ha nem akarod, hogy rövid időn belül feltörjék.
oké köszi
tehát itt akkor a -world- és -csoport-
ír-végrehajt pipa minusz. úgy oké?
üdv!
Páromnak hegesztek egy oldalt, de elakadtam a végén két dologban…
Az egyik hogy http://www.boginails.hu/blog-2/ oldalon a read more, és ha belekattintok akkor a posted on bejegyzést nem tudom átírni. Egyszern nem találom hogy honnan hívja át. A template szerkeszten átnéztem, de nem találtam, eddig egyszern át tudtam írni mindent, de ezt…
Olyan mintha a cikkező rész nyelvi fájlját máshonnan hívná be…
A másik meg a google keresdolog.
A google ezt adja ki :
Magamról - BOGINAILSBOGINAILS
Pedig ezt kéne :
Köszönöm a segítsget
Közben megtaláltam, már csak azt a részt nem találom, amikor a cikkhez hozzá szólnak, és az oldal ad egy üzit hogy “thank you for comment”
Na meg a google dolog nem tiszta
Én olyan - lábbalhajtós - módszerrel szoktam rákeresni az ilyen elbújós kifejezésre, hogy a Total Commanderrel ráállok a sablon gyökérkönyvtárra, keresés (Alt + F7), az alsó mező elé pipa, mellé írom a keresendő kifejezést, és hagyom, hogy végigmatasson a legteljesebb mélységben.
Majdnem biztos, hogy előbújik valahonnan, és ilyenkor látom, hogy hibás fordításról van szó, vagy egyszerűen nincs is lefordítva; az utóbbi esetben átírom mezei módon.
Az első esetben meg próbálom ráuszítani a PoEditet, hogy gyártson új .pot fájlt, és azzal befrissítem a fordítást.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sablon szerkesztési gondom van. Ha rámegyek a sablon testreszabására, akkor bal oldalt, semmire nem enged kattintani, mert folyamatosan frissül magától-és menti is.( Ugrál csak, hülyén kifejezve.)
Mi lehet az oka? Mit tudok tenni? beállítani?
Köszönöm ele is a segítséget!
Nekem pont igy volt amikor még a domain nevem nem volt bejegyezve. Ezzel megvagy?
Bővítmény nincs ami segíteni?
Az auto mentés ideje nem lett állítva?
A wp-config.php volt macerálva?
Tök jó, hogy duplán küldöd be ugyan azt a kérdésed, ráadásul tök irreleváns témába.
Gratulálok, logikából és etikettből 1-es, ülj le.
http://kozosseg.wphu.org/topic/10619-woocommerce-keresés/?p=66284
Elnézést! Nem Syska őrült meg, hanem én szórtam ki előle a valóban duplázott, irreleváns helyre írott kérdést.
Sőt, az utána következő, megismételt kérdést (ráadásul még az előtte hozzászólót idézve) is töröltem.