sablon szerkesztés hiba 4.0.1 ben

Sziasztok!

van egy új tárhelyem és feltelepítettem a worpress legújabb részét.

amikor a sablont szeretném testreszabni akkor nem menti el a dolgokat és nem is enged joformán semmi szerkesztést. Más tárhelyen minden oké volt most pedig nem akar menni, alap sblont sem tudtam változtatni :frowning: mi lehet a hiba? egyéb alternatíva?

köszi a segitséget előre is :slight_smile:

A beépített szerkesztővel vagy külsős programmal? (Ha utóbbi, akkor melyikkel?)

A jogosultságok rendbe vannak? (CHMOD)

beépitett szerkesztővel. kerestem ingyenes programot de nem találtam, tudsz valamit ajánlani?

jogosultságok az összes pipa :frowning: nem ertem én se de nem is tudtam feltölteni uj templatet ott, csak ftp a könyvtárba kitömöritve

is bekavarhat? az összes pipa?

Amit a képen mutatsz, nagyon gáz!

Erre állítsd a jogosultságokat: fájlok: 644, könyvtárak 755.

Már ha nem akarod, hogy rövid időn belül feltörjék.

oké köszi :slight_smile:

tehát itt akkor a -world- és -csoport-

ír-végrehajt pipa minusz. úgy oké?

üdv!

Páromnak hegesztek egy oldalt, de elakadtam a végén két dologban…

Az egyik hogy http://www.boginails.hu/blog-2/ oldalon a read more, és ha belekattintok akkor a posted on bejegyzést nem tudom átírni. Egyszern nem találom hogy honnan hívja át. A template szerkeszten átnéztem, de nem találtam, eddig egyszern át tudtam írni mindent, de ezt… :frowning:

Olyan mintha a cikkező rész nyelvi fájlját máshonnan hívná be…

A másik meg a google keresdolog.

A google ezt adja ki :

Magamról - BOGINAILSBOGINAILS

Pedig ezt kéne :

Köszönöm a segítsget

Közben megtaláltam, már csak azt a részt nem találom, amikor a cikkhez hozzá szólnak, és az oldal ad egy üzit hogy “thank you for comment”

Na meg a google dolog nem tiszta :frowning:

Én olyan - lábbalhajtós - módszerrel szoktam rákeresni az ilyen elbújós kifejezésre, hogy a Total Commanderrel ráállok a sablon gyökérkönyvtárra, keresés (Alt + F7), az alsó mező elé pipa, mellé írom a keresendő kifejezést, és hagyom, hogy végigmatasson a legteljesebb mélységben.

Majdnem biztos, hogy előbújik valahonnan, és ilyenkor látom, hogy hibás fordításról van szó, vagy egyszerűen nincs is lefordítva; az utóbbi esetben átírom mezei módon.

Az első esetben meg próbálom ráuszítani a PoEditet, hogy gyártson új .pot fájlt, és azzal befrissítem a fordítást.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, sablon szerkesztési gondom van. Ha rámegyek a sablon testreszabására, akkor bal oldalt, semmire nem enged kattintani, mert folyamatosan frissül magától-és menti is.( Ugrál csak, hülyén kifejezve.)

Mi lehet az oka? Mit tudok tenni? beállítani?

Köszönöm ele is a segítséget!

Nekem pont igy volt amikor még a domain nevem nem volt bejegyezve. Ezzel megvagy?

Bővítmény nincs ami segíteni?

Az auto mentés ideje nem lett állítva?

A wp-config.php volt macerálva?

Tök jó, hogy duplán küldöd be ugyan azt a kérdésed, ráadásul tök irreleváns témába.

Gratulálok, logikából és etikettből 1-es, ülj le.

http://kozosseg.wphu.org/topic/10619-woocommerce-keresés/?p=66284

Elnézést! Nem Syska őrült meg, hanem én szórtam ki előle a valóban duplázott, irreleváns helyre írott kérdést.

Sőt, az utána következő, megismételt kérdést (ráadásul még az előtte hozzászólót idézve) is töröltem.