A ManuEdian sablont szeretném próba alá vetni, de nem jeleníti meg a bejegyzésben lévő képeket.
Ãgy működik rendesen:
ManuEdian
Nekem nem jeleníti meg…
Biztos vagyok benne, hogy valami apróság kerüli el a figyelmem, de nem tudom mi!
A választ és a segítséget előre is köszönöm!
Kedves Zombie!
Azt ugyan gondosan nem említetted hogy melyik típusú képeket, a honlap mely’ részén nem jeleníti meg, kitalálni nem tudjuk, ezért javaslom, hogy nézd meg az alábbi helyet: http://www.dynamicwp.net/free-themes/manuedian-theme/ - néhány beállítást le is rajzol, ami a képekkel kapcsolatos (pl. diavetítés-, vagy bélyegképek beállítása a sablon beállítási felületéről.
Bocsi!
A főoldalon a Thumbnail-eket nem jeleníti meg a bejegyzés mellett és a slider-ben sem (már ha így hívják a felső képváltó részt), pedig a bejegyzésnél belinkeltem a képet.
A bejegyzések mellett és az oldalsávban lévő képek nem ugyanazok mint a “felső képváltó”. Akkor most melyik nem jelenik meg? A felső képváltóhoz van instrukció a sablon oldalán. A bejegyzések melletti képek pedig a timthumb megoldással vannak elkészítve amit tudomásom szerint custom field-el kell megadni. De szerintem ehhez is van instrukció az oldalon.
Már kezd alakulni, jpg-t nem, de png-t megjelenít (azt sem minden bejegyzésnél). Ezt mondjuk nem értem.
A felső sávot még nem néztem. Ha át kell írni valamit valamelyik php fájlban, akkor elhúzódik a dolog…
Nem nagyon értek hozzá, kezdő WP-s vagyok.
Semmit nem kell átírnod egyetlen .php fájlban sem; egyszerűen olvasd el annak a linknek a tartalmát (görgess lefele is!), amelyet megadtam. Mindegyik problémádra ott van a használati utasításban a megoldás - merthogy nem probléma, hanem használati útmutató.
Ismerem a linket, onnan szedtem a témát és a leírás szerint jártam el, mégsem 100-as. Mindegy, hagyom, inkább saját témát próbálok csinálni…
Azért köszönöm a segítséget!
Ne sértődj meg, de ha egy kész sablont nem tudsz működésre bírni, és állításod szerint egy kis php-átírkálástól elhúzódna a beüzemelés,mert nem igazán értesz hozzá…akkor hogy akarsz saját magad sablont fejleszteni?
Inkább nézd meg,hogy a képlinkelésnél TELJES elérési utat adtál-e meg, hogy ékezet nélküli fájlneveket használtál-e, és tényleg olvasd át akár többször is a leírást, mert -főleg az egyedi mezős beállításnál- lehet,hogy elgépeltél valamit…
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám…
Van nekem egy oldalam itt: http://andromedar.info/
ami ugye ez a sablon: http://www.jinsonathemes.com/demo/?themedemo=Florance
Na mármost a probléma az hogy nálam nem lehet görgetni alul a régebbi posztokra (úgy mint az eredeti sablonnál alul a kis számozott kockákkal) pedig már minden beállítást átnéztem de ezzel kapcsolatosan nem találtam semmit.Sajna feladtam ezért gondoltam hozzátok fordulok itt biztosan fogjátok tudni mi a gond.
Előre is köszönöm a segítséget!
Attila
Azért nem tudsz, mert nincs feltelepítve a WP-page-navi nevű bővítmény. Rakd fel, és rögtön jó lesz…
Azért nem tudsz, mert nincs feltelepítve a WP-page-navi nevű bővítmény. Rakd fel, és rögtön jó lesz...
Nagyon szépen köszönöm!
A probléma megoldva :)