Hello!
Most kezdtem használni a Wordpress-t mert mindenki szerint egyszerűen kezelhető.
Sajnos én bele futottam egy két dologba, amit nem tudok megoldani.
Az első kérdésem az lenne, hogy tudom elérni, hogy a bejegyzéseim után ne jelenjen meg hogy mikori ez a bejegyzés illetve a többi infót.
Ezen kívül azt is kiírja nagy bánatomra, hogy : Archive for the ‘ Referencia ’ Category
ezt a feliratot is szeretném eltüntetni.
Tudna nekem ebben segíteni valaki?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Mona
Az első kérdésem az lenne, hogy tudom elérni, hogy a bejegyzéseim után ne jelenjen meg hogy mikori ez a bejegyzés illetve a többi infót.
Ezen kívül azt is kiírja nagy bánatomra, hogy : Archive for the ‘ Referencia ’ Category
ezt a feliratot is szeretném eltüntetni.
Mindkettő sablon-függő - azaz a sablon (theme) szabja meg, hogy azok az izék megjelennek-é.
Sablon fájlokat kell szerkeszteni és törölni vagy ki-kommentelni a nemkívánatos részeket.
1. Vélhetően a single.php file
2. archive.php
Sziasztok,
a sablonom “magyarításában” szeretném a segítségeket kérni:
egyrészt az eredeti meta widgetet szeretném kivenni belőle,
másrészt pedig a lábrészt szeretném átírni: “SuperbHosting.net provides affordable managed dedicated server solutions. Dedicated Server Hosting | Dedicated Server | Dedicated S© Copyright servers” helyett mondjuk valami ilyesmit:
© Copyright Kismamablog 2007. Kismamablog.hu Terhesség, szülés, fogzás, baba alvás - Koncepció: Vida Ãgi - Kapcsolat
Az oldalon található összes cikk és információ Vida Ãgnes szellemi terméke, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról).
Az oldalon található összes tartalom utánközlése csak Vida Ãgnes engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.
Az oldal bármely tartalmának engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása tilos.
Előre is köszönöm a segítséget.
Edit
Kedves Fánika,
eléggé fura, hogy miközben a footerben ész nélkül védeni szeretnéd a saját szellemi termékedet (ill. Ãgnesét), te magad követsz el jogsértést és törlöd ki a sablon készítőjének kreditjeit a láblécből (illetve: a sablon azért ingyenes, mert a láblécben meg kell hagyni az adott linkeket).
(A kérdésre nem válaszolnék, mert ahogy látom, megoldódott.)
Bocsánat, de fogalmam sem volt róla, hogy mit jelent az adott link, többek között ezért gondoltam kitörölni. A másik probléma azonban még mindig fenn áll: egyenlőre kettő meta widget van az oldalamon.
köszi
Edit
Nekem könkrétan egy sem látszik (van legfrissebb, hozzászólások, kategóriák, szolgáltatásaink).
Vagy most nem a kismamablog.hu-ról beszélünk?
Nekem könkrétan egy sem látszik (van legfrissebb, hozzászólások, kategóriák, szolgáltatásaink).
Vagy most nem a kismamablog.hu-ról beszélünk?
nem, dehogy, csak a keresőben az első helyen álló kismama blogról kimásoltam a láblécet, hogy valami ilyesmit szeretnék. De elnézve Ãgi blogját, valóban neki nincs metája, ez azt jelenti, hogy nem muszáj? vagy van valami fontos szerepe? bocsi, hogy ilyen alap dolgokat kérdezek, de ezek az indulás első lépései nálam
az oldalam: www.kismamainfo.eu
Edit
Úgy látom, hogy a Wordpress saját, sablonba kódolt metája angol, a widget pedig magyar, úgyhogy tényleg az előbbit lenne célszerű eltávolítani belőle.
Nyisd meg a sablonszerkesztődben (Megjelenés > Szerkesztő) az Oldalsáv fájlt (sidebar.php) és töröld belőle a következő részt (DE CSAK EZT!):
A footeredben egyébként gyönyörű kártékony és/vagy spamkód van.
köszi, de ha már halálra rémisztettél, elmagyaráznád mit jelent ez a “kártékony vagy spamkód”? és mit lehet vele csinálni?
A footer.php-d tartalma, az a nagy egybefüggő rondaság. hgrg kolléga fog majd tudni neked esetleg segíteni, ha erre jár.
köszönöm; az angol widgetet sikerült eltüntetnem az instrukciód alapján - örök hálám
Edit
Hello mindenki !
Megvettem az autofocus+ pro(support nincs) sablont es lenne vele egy kis problema.
A demo oldalon jol lathato, hogy a portfolio belyegkepei negy oszlopban jelennek meg.
http://fthrwght.com/autofocus/prodemo/
Nalam viszont valamiert csak harom oszlop van, feltettem local-ban es kesobb online is mert azt hittem, hogy a localhost lehet a problema.
Maga a sablon egy thematic child theme, sok-sok javascript-tel tuzdelve. Katt a linkre es egybol latszik, hogy mi a baj.
http://www.flashblog.hu/blog/
Elore is koszonom a segitseget !
Kozben ez meg is oldodott. Csak egy downgrade kellett a thematic-ra.
psztrnk: köszönöm a segítséget, sikerült mástól megszereznem az infót
ide kellett bedobni és ez visszafejtette a kódot (hátha másnak is szüksége lesz rá): http://www.tareeinternet.com/scripts/decrypt.php
és a kapott kódot bemásolni a láblécbe