Sablon probléma

Sziasztok. Nem rég kezdtem el használni a wordpresst és nem igazán értek még hozzá . Van egy “Luminescence Lite” sablonom. A kezdőlapon akármilyen bejegyzést írok vagy ha nemis írok megjelenik az hogy Continue Reading és ezt szeretném eltüntetni vagy legalább át írni. Ezt nem tudom melyik php fáljban kezdjem el keresni. Van még egy problémám, van az alap kereső widget beépítve és ott nem a keresés gomb van hanem search. És azt is szeretném magyarosítani. Csatoltam képet is, kijelöltem piros kerettel hogy mire gondolok.

Segítségeteket előre köszönöm .

Search: wordpressrendszered/wp-content/themes/luminemittoménmi/search.php -ban a ‘search’ szót átírod. Ez a legegyszerűbb megoldás erre, mivel csak egy szó zavar.

A continue pedig vagy az index.php, loop.php fájlban van, de így nehéz megmondani, hogy hol, képről még nem tudunk a kódban olvasni. :slight_smile:

nem sikerült kivenni a continue reading-ot :S egyéb ötlet?

Köszönöm a segítséget.Megvan minden.

Sziasztok . hosszú idő elteltével újra wp használva építgetem honlapom. Kissé elakadtam. Twenty Eleven ver1.7 nekem tökéletesen megfelelne amire használnám. sajnos cégem logoját nagyon csúnyán nem akarja a fejrésznél bevenni a megfelelő méretben, mit tudok tenni? honlapom elérhetősége www.stationnet.hu a kezdőlapon beillesztettem ott tökéletesen mükszik a kellő méretben de a fejrészen :S segítségeket előre is köszönöm