Sablon oszlopainak a méretei megadása.

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy az alap TwentyEleven Sablon oszlopainak a méreteit CSS ben hol tudom megadni? Nagyjából most már készen van az oldalam ez lenne még nagyobb gond amire nem tudtam sehogyan se rájönni. Próbáltam CSS ben az összes méretet átírni de nem sok minden változott. Úgy szeretném, hogy a Widgetek ahol a menü is van bal oldalt legyen 242 pixel széles és mellete maga az oldal ahol ugye az oldalak, blog bejegyzések vannak 726 px legyen, az egész oldal így 968 px lenne. Ez megoldható e CSS szerkesztésével, vagy php ben is kell túrkálni?Másik kisebb problémám az lenne hogy ha csinálok egy oldalt Pl.: Elérhetőségek,Főoldal, akkor az oldalon mindig nagyban megjelenik a címe. Ezt szereteném eltüntettni, hogy ha valaki rámegy az elérhetőségek menüpontra akkor csak az E-mail cím, telefonszám legyen ott és ne legyen felírva, hogy Elérhetőségek.Köszönöm a válaszokat!

Itt: /wp-content/themes/twentyeleven/style.css

Ebben tudod módosítani.

Szia!Ezt én is tudom, hogy itt kell csak azt nem, hogy pontosan melyik résznél. Letudnád írni esetleg, hogy melyik sorokban keressem ezzekt, vagy csak ajánlani valami oldalt ahol le vannak írva ezek a css szerkesztésről? Esetleg egy könyvet is ajánlhatsz amiből érdemes tanulni a css-t, mivel érdekel az egész és szeretném hosszabb távra is megtanulni.Köszönöm!Szia!

Amit írtál azt már megtaláltam, az oldal szélessége be van már állítva csak a felosztást nem tudom, hogyan kéne. Mellékeltem egy képet remélem ezzel érthető lesz mire gondolok.

Köszönöm!