Sablon Menü

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni, nagyon kezdő felhasználó vagyok!Letöltöttem egy sablont és telepítés után létrehoztam oldalakat és menüket. Minden rendben, de a sablon eredeti menüje is megmaradt amit viszont nem szeretnék. Hogyan tudom törölni az alapértelmezett menüket, hogy csak az én általam létrehozottak látszódjanak?

Szia,

A menü opciónál van olyan hogy új felsőszintű oldal hozzáadása,ha azt választod akkor a saját menüd jelenik csak meg,attól függ hogy a sablonod mennyi felsőszintű menüt engedélyez.

Sziasztok!Most ismerkedem a WordPress-szel, amit sikeresen frl is telepítettem a tárhelyemre.Több sablont is feltöltöttem ( wp/wp-content/themes), de sajnos a Megjelenés/Sablon menűben ezeket nem látom, így nem tudom használni.Előre is köszönöm a segítséget.

Sablon feltöltés:Wp-n belül: zip fájlt kell feltölteni. A fájlnak a sablon könyvtárát és azon belül a sablon fájlokat kell tartalmazni. Vannak olyan sablonok szerte a neten, ahol nem megfelelően van csomagolva: alkönyvtárban van a sablon a zippen belül vagy felső szinten a fájlok, azaz nincs maga a sablon könyvtár zippelve.Ftp-n: a kicsomagolt sablon könyvtárat kell feltölteni a tartalmával együtt.Minimálisan index.php és style.css kell, hogy legyen a sablonban.Esetleg tipp: jogosultságok nem megfelelőek, azért nem látod.

Szia,köszönöm, sikerült aktiválnom a sablonokat.