Sablon keresés

Sziasztok! A napokban láttam három olyan honlapot is, ami nagyon megtetszett, és hozzá hasonló sablont szeretnék, de több óra kereséssel sem találtam.

  1. Balatonboglár település honlapja:
    http://www.balatonboglar.hu/ nagyon tetszik, hogy egyben van, nincs széttaglalva az oldal és a dupla widget sáv is. Tudja esetleg valaki, hogy ez melyik sablon, vagy tudtok ajánlani hasonlót?

  2. Vonyarcvashegy település oldala
    http://vonyarcvashegy.hu/ ebben az tetszik a legjobban, hogy nagyon egyedi az elrendezése, nem az a tiplikus megoldás. Tudtok ajánlani ehhez hasonlót?

  3. DVSC honlapja
    https://www.dvsc.hu/ ebben pedig a widget sáv tetszett meg. Nem az a szokványos sablonmegoldás, hanem van benne egy pici egyedi dizájn. Hol találok ilyesmit?

Végezetül pedig egy záró kérdés. Milyen ingyenes - de jól használható - szolgáltatókat ismertek? Én előszeretettel használom az SM Themes sablonjait. Pofásak, felhasználási feltételeket betartom, és nagyon könnyedén kezelhetőek! Hasonló szolgáltatókat keresnék!

Előre is köszi!

Jól működő ingyenes tárhelyszolgáltatót? Egyet se. :slight_smile: De most őszintén.

A fentiek egyedi sablonok mind. Van amelyik magazin jellegű, más egyszerűbb modern vonalas brand oldal. Név szerint nem tudok hasonlót mondani, de 10-15 perc böngészéssel szerintem lelhetsz pár hasonlót a wordpress.org themes adatbázisában.

Hali,

Ha egy adott Wp oldal sablonját keresed ez segíthet benne : http://www.wpthemedetector.com/ - én mindig ezt használom. Továbbá kiadja a használt bővítményeket is, szerintem hasznos kis cucc, sokszor segített már :slight_smile:

Köszi!

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek, mert igen elkeseredtem.

Egy non profit projektnek konfiguráltam és töltöttem fel tartalommal egy WP oldalt, amit az Alchem sablon ingyenes változatával készítettem. Az indítás előtt úgy döntöttem, hogy átrakjuk az oldalt egy másik tárhelyre, többször csináltam már ilyet, de ezúttal valami baj van, mert a főoldali tartalmak helyett a demo content jelenik meg, hiába látszik a tartalom az adatbázisban.

A fejlesztők sajnos nem reagáltak a megkeresésemre, úgyhogy kezdek hozzászokni a gondolathoz, hogy az SQL fájlból kibogarászva kell újraépíteni az oldalt, egy másik sablonnal.

Érdeklődni szeretnék, hogy találkoztatok-e már hasonló elrendezésű, de megbízható ingyenes sablonnal? Sok a statikus tartalom, ezért választottam ilyen layoutot, az Alchemnél az tetszett, hogy a Bootstrap miatt sajátos tördelést és egyéb megoldásokat is lehetett használni, fel sem merült, hogy ilyen problémám lesz. :frowning:

Minden tanácsot hálásan fogadok!

Köszönettel:

Viktor

Milyen módon költöztetted?

Próbáld a következőt:

  • Kitörlöd a jelenlegi demo tartalmat (az új helyen értelemszerűen).
  • A réginél Admin/eszközök/export/minden.
  • Az új helyen Admin/eszközök/import (végigvárod, akármilyen lassan csinálja)
  • Megnézed az oldalt.

Kedves Tamás!

Köszönöm szépen a gyors választ ilyen késői órán is, egyben elnézést kérek, hogy mostantól szétoffolom a topicot. :slight_smile:

PHPMyAdminban készítettem egy export fájlt (ahogy a hivatalos oldal írja), és utána importáltam újra. A kettő között annyi változás van, hogy eddig egy aldomainen volt az oldal, és most TLD-re kerül, de minden változást átvezettem a fájlban. A régi eléréshez sajnos már nem férünk hozzá. Azt majd még megpróbálom, hogy csinálok újra egy aldomaint, és úgy rakom vissza, akkor talán tudnék exportálni belőle. Ettől függetlenül eléggé elbizonytalanodtam, mert ilyen pofára esést ritkán sikerül összehozni. :slight_smile:

Offolás: mivel a kereső még gagyi, elnézve, most az 1x. :slight_smile:

Tapasztalat neked mára: Amíg az új helyen nem megy, a régit meghagyjuk.

Próbáld még meg azt, hogy a kiexportált sql-t (miután biztonsági másolatot csinálsz róla) notepad+±al megnyitod (vagy más txt editorral) és a régi url-ra rákeresel, majd cseréled az újra., aztán töltöd fel abba a phpmyadminba, amit az új oldal használ. (Elvileg a mostani új rossz, szóval azon lehet bátran próbálgatni.)

Nos, ez valóban hiba volt, 10 éve barkácsolgatok WordPress-szel, de még nem tapasztaltam olyat, hogy az SQL export/import után ilyen gond legyen. Az ember mindig tanul, főleg a saját kárán. :slight_smile:

Köszönöm, azzal kezdtem, hogy az URL eltéréseket, az adatbázis nevét és a pluginek által beleszemetelt bejegyzéseket korrigáltam notepad+±szal, még az Alchem sablon sorait is megtaláltam, de nem jövök rá, hogy miért nem “látja” az új helyen a sablon.

Egy fontos részletet talán nem említettem, multisite-tal oldom meg a kétnyelvűsítést, és mindenhol előkerült ez a gond.

Lomtárban sincsenek a tartalmak?

Amúgy MU-nál az oldalak ID számával lesz a gond. hozz létre új oldalt, nézd meg az id számát. Ahol látod a tartalmad, azon táblák id számát írd át, a már meglévőt pedig töröld. Kacifántos ez így nagyon. :slight_smile:

Ez elgondolkodtató, köszönöm! Holnap meg is próbálom. :slight_smile: Viszont ha 1:1-ben importálom az SQL-t, akkor mindennek maradnia kellene a régiben, nem?

Akkor (elvileg) igen, persze ez nem garancia. :slight_smile:

Nem jutottam semmire, meg össze is keveredtem mindennel, úgyhogy elfogyott a türelmem. Keresek egy másik sablont.

Tisztelt Fórumozók! Segítséget szeretnék kérni (abszolút kezdőként, ezért előre is elnézést kérek, ha kérdésem túl triviális lenne, vagy nem szakszerű): Oktatással kapcsolatos oldalt szeretnénk készíteni, amelyben a diákok és a tanárok részére is módszertani ötleteket adnánk a sikeresebb tanuláshoz, illetve tanításhoz. Ehhez kapcsolódóan olyan sablont (vagy talán bővítményt) keresek, amelyben a tanárok, csak előzetes regisztrációt (bejelentkezést) követően tudnák a részükre írt tartalmakat olvasni és a segédanyagokat letölteni, míg a diákok esetében sem az olvasás, sem a letöltés nem lenne regisztrációhoz (bejelentkezéshez) kötve.

“Hab lenne a tortán”, ha egy-egy cikk címe és bevezetője (a “tovább olvasom”) részig nyilvános lenne és a továbblépéshez kellene bejelentkezve lennie a tanároknak.

A segítséget előre is köszönöm.

SzeBe: WP-Members vagy Ultimate Member bővítményeknek nézz utána, azokkal meg fogod tudni oldani.

A tartalmak megírását pedig a felhasználó (tanár) való jogosultsággal - szerkesztő alattival - tudod megoldani.

Köszönöm szépen, ez igazán gyors volt, megkezdem a “kutatást”.