Sablon hiba (function.mkdir)

Sziasztok!

Telepítettem egy sablont, aktiváltam, majd kiválaszottam, és legfelül ezt írja ki:

Quote:

"Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /domains1/vx488900/public/www_root/portalHU/wp-content/themes/Prestige/cms/php/cp_controlpanel.php on line 38"

Megnéztem a cp_controlpanel.php 38. sorát Notepad ++-al és ez van ott:

Code:

"mkdir(CMS_THEME_TEMP_FOLDER_PATH);"

Mi lehet ez, mit tudok itt tenni?

Óriási segítség lenne, ha valaki segítene megoldani!

Post script:

Quote:

Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /domains1/vx488900/public/www_root/portalHU/wp-content/themes/Prestige/cms/php/cp_controlpanel.php on line 38

Quote:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/vx488900/public/www_root/portalHU/wp-content/themes/Prestige/cms/php/cp_controlpanel.php:38) in /domains1/vx488900/public/www_root/portalHU/wp-includes/pluggable.php on line 934"

Új bejegyzés elküldése után ez van. Remegek már a stressztől, nem értem, miért van ez. irritated.gif

Bocsánatot kérek minden moderátortól, de hihetetlenül fontos lenne a dolog, ezért készítettem videót is, ha segít nektek.

Itt a hiba, videón…

Ha valaki tud, kérem segítsen, akár ellenszolgáltatás fejében is… Egy közösségi portál sorsa múlik ezen a hibán… :frowning:

Milyen plugin-ok vannak fent?

Képzeld, azóta sikerült megcsinálnom! :slight_smile:

Állítottam a content mappa jogosultságain az ftp szerveren. 1-2 órás Google keresgélés után rátaláltam egy külföldi oldalon a titok nyitjára. Több felhasználó is írta ugyanezt a problémát, és a válaszok közül kiszemeztem a lényeget… :slight_smile:

Syska, köszönöm, hogy mindig megpróbálsz nekem segíteni! :wink: