Sablon gondok

Üdv!

Nem nagyon ismerem még a WP-z és a PHP hoz nem értek.

Többnyire a gondjaimat megoldom magam, de a következő 1 hét szenvedés után végleg kifogott rajtam.

Feltettem a legújabb wp-t (megint), de ugyan az a probléma. Szépen működik minden, de amit egy sablont telepítek valami baja van.

Az alap témákkal megy rendesen, de minden mással valami baja van. Most végül is betettem amit szeretnék használni és nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná mit kéne csinálni vele (ha lehet úgy, hogy egy műveletlen paraszt mint én is megértsem) :smiley:

http://platform.site11.com

(még egyszer leírom: Az alap témákkal megy tökéletesen, de ha én telepítek hozzá bármilyet akkor mindig ad valamilyen hibát)

A probléma ott van leírva:

Notice: the_content_rss használata nem támogatott a 2.9 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: the_content_feed. in /home/a4743974/public_html/wp-includes/functions.php on line 3467

A sablon túl régi. Nézd meg van-e frissebb verzió belőle.

Notice: the_content_rss használata nem támogatott a 2.9 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: the_content_feed. in /home/a4743974/public_html/wp-includes/functions.php on line 3467

A sablon túl régi. Nézd meg van-e frissebb verzió belőle.

Ezt én is láttam és ezért először hagytam is a témát, de töltöttem le másik 9 sablont (ebből néhányat konkrétan ehez a WP-hez) és mindegyikkel gondot jelez.

Biztos, hogy a legújabb verzió van fent akkor?

(Szerver php verzijóa is 5-ös?)

000webhostos a kiszolgálója, ha jól tudom, ott 5ös php fut.

Ezek a sablonok ugyanonnan, ugyanarról az oldalról származnak? Ha igen, próbáltál más helyről származót?

a nagyrésze ugyan onnan származik, de most betettem egy másikat ami máshonnan való

Pedig nagyon ugyan az a kaptafa mit az előző. Nem lehet az a probléma, hogy olyan plugin(bővítmény) / widget van aktiválva amit meghívja ezt az rss.php-t és ezt már rég nem támogatja az újabb wordpress(ezek szerint)?

Bár… Ha az alapértelmezett témákkal működik rendesen, akkor egyértelmű, hogy a letöltött témáiddal van a baj.

Én igazából tényleg nem tudom már mi lehet. Abba még bele is törődnék ha néhány téma nem menne, de hogy egyik sem… Telepítést mindent úgy csináltam ahogy kell. Amúgy meg semmilyen plugint nem használok…

Meg ha egy témának nem az rss.php-val van gondja akkor meg ilyeneket ír:

Notice: Undefined index: priority in /home/a4743974/public_html/wp-content/themes/GameFusion/lib/Themater.php on line 166Notice: Undefined index: priority in /home/a4743974/public_html/wp-content/themes/GameFusion/lib/Themater.php on line 166

Nézd csak --> link Beállítottam ezt a témát, és semmi hibaüzenet. Pedig ugyan az a szolgáltó is.

Ne add fel :). De valahogy csak meg kellene nézni, hogy melyik wordpressed van fenn? Honnan szedted le a wordpress-t?

Lehet, hogy érdemes lenne letörölni mindent, beleértve az adatbázist is (a szolgáltató cp panelen töröld ki majd hozd létre), és a hivatalos oldalról származó legfrissebb wp-t feltenni

A hivatalos oldalról töltöttem le és már párszor pár verziót feltettem.

Kalinka: Akkor ha nem gond, elküldenéd azt a WP-t ami neked van és leírnád mit csináljak.

Amit eddig én töltöttem le és annak a leírása alapján haladtam annak ez lett a vége, amit láttok az oldalon :frowning:

Végre sikerült. Köszönet Kalinka!!! Bár nem értem, mert eddig is ezt csináltam (azzal a kivétellel, hogy most a neten töltöttem ki az adatbázis elérését és nem szerkesztővel)

Sziasztok nekem következő lenne a problémám, szeretném ha Google Chrome is frankón működne az oldal firefox alatt sem a legszeb de Google Chrome alatt apszolute. nem ugy mükszik az oldal ahogy kelene. sablon a mio névre hallgat és legfrisseb verzóvan fen belőle az oldal az pedig http://automotoralkatresz.hu/

valakinek ötlet?

Külsőleg nem igazán látok különbséget ezekkel a böngészőkkel firefox-explorer-chrome-safari-opera. Annyi, hogy van egy -végig - hibás PrettyPhoto megjelenítésed.

Vagy másra gondoltál?

Egyrészt Másrászt nekem az én Google Chrome csak felsorolja a termékeket de képet nem tesz ki róluk :smiley:

'Kalinka' wrote:

Külsőleg nem igazán látok különbséget ezekkel a böngészőkkel firefox-explorer-chrome-safari-opera. Annyi, hogy van egy -végig - hibás PrettyPhoto megjelenítésed.

Vagy másra gondoltál?

és ebben te tudnál segíteni valamit?

Sziasztok csináltam egy dobozt az oldalamrba ami ha megjelenik mindíg az egyik szöveg rácsúszik az egyik id-re.valaki vetne rá egy pillantást hogy mi lehet gond?

Doboz

Kiemelt Állásajánlatok:

Ide jön a kép

Új kukás állás

Még ma..

css

#kiemeltallas_doboz {

background: none repeat scroll 0 0 #EFEFEF;

margin-top:60px;

border: 1px solid #B47B10;

border-radius: 3px 3px 3px 3px;

float: left;

width: 99.8%;

}

.item{

font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;

margin-left:10px;

margin-right:10px;

margin-top: 10px;

margin-bottom:10px;

}

.kiemeltallas1 {

margin-top:-20px;

}

A szöveg része természetesen mellékes :)

Kiemelt Állásajánlatok:

Ide jön a kép

Új kukás állás

Még ma..

css

#kiemeltallas_doboz {

}

.item{

}

.kiemeltallas1 {

}

#kiemeltallas_doboz {

}

.item{

}

.kiemeltallas1 {

}

és a honlapod had lássuk hogy is van ez gyakorlatba :smiley:

Hát még nincs kész ezért nem is mutogatnám,majd talán ha kész lesz…

De ha élőben látnád.Akkor megteheted itt