Üdvi!
Múlt héten pénteken minden nagyon szép volt, jó volt. Pöpecül ment minden, ahogy szokott.
Ma reggel egy teljesen új sablon szerint jelent meg az oldalam. A régi forma eltűnt - az új meg megjelent. Az adatok (képek, bejegyzések, stb.) szinte változatlanul láthatóak - csak más elrendezésben.
A régi sablont nem is találom a keresőben, és az oldal archívumában sem találtam ráutaló nyomokat.
Elvileg senki nem lépett be és cserélte le a sablont… (Csak én tudom a jelszót, a hackerek meg nem érnék be ennyivel…)
SEGÃTSÉG!!!
Vissza akarom kapni a régi formát!
Mit tegyek???
Lydérch
Egy ügyes, FTP-n keresztül történő törléssel is kikapcsolódik a sablonod. Csak úgy, szőrén-száln,nem tűnik el teljesen egy sablon, csak, és kizárólag, gondos szerkesztői beavatkozással lehet elérni ilyent.
Beszélgess el erről magaddal, hogy mit is szerkesztgettél legutóbb, és mit is műveltél?
Nézd meg FTP-vel, hogy az általad használt sablon tényleg nincs a wp-content/themes alkönyvtárban? Ha ott van, akkor csak egy fájlt törölhettél, ha nincs, akkor a teljes sablonkönyvtárat.
Keresd meg a használt sablonodat az interneten, majd töltsd le, és ismételten töltsd fel az alkönyvtárba, majd menj az admin felületre, és a Magjelenések résznél kapcsold be a sablont.
Köszönöm a tanácsokat, utánanézek!
Bár eddig nem FTP-vel töltöttem fel dolgokat, hanem a sablonon keresztül, szépen lassan.
Emlékeim szerint nem töröltem semmit, a formához nem nyúltam, csak új albumot hoztam létre és kiválasztottam egy albumot, hogy csak onnan vetítsen képeket, ne az összes albumból…
Esetleg véletlenül nem frissítetted a rendszert és nem emiatt váltott az új alap sablonra? (Twentyeleven)
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy “módosítás” minden változtatás
Beépülő telepítése, ki-be kapcsolgatása, a sablon beállításainak módosítása…
Ha file-módosulásról van szó érdemes FTP-n megnézni az utolsó módosítás dátumait pár fontos helyen:
wp-content/plugins
wp-content/themes
wp-config.php
Köszönöm a tippeket, infókat.
Rendszert nem frissítettem. (Nem mertem )
Viszont alul megjelent egy “Sérült sablonok” rész.
"A következő sablonok hiányosak. A sablonoknak rendelkeznie kell egy stíluslappal és egy sablonmintával.
Név Leírás
Theme Files Hiányzó stíluslap. "
Erre egy programozó ismerősöm azt mondta, hogy akkor csak belenyúltam valahol, csak kihagy az agyam.
Szóval én vagyok a hülye…
Ráadásul nem is normál sablont használtam, hanem egy “házilag módosítottat” (egy weboldal készítő ismerős segített), szóval egy az egyben nem visszahozható. (Å nem mentette el magának biztonsági másolatként…)
Szóval most vissza az eredeti sablonhoz és játék indul újra. Csak keresek egy hozzáértő személyt magam mellé, aki felügyeli a dolgokat…
/Bár egy felvetés szerint a tárhely fenntartója esetleg menti ideiglenesen a weboldal adatait-beállításait, szóval írtam nekik e-mailt./