Sablon címkéi

Lenne egy olyan problémám, hogy feltettem egy elegáns wp témát, de a bejegyzések után nem jeleníti meg a hozzáadott címkéket mint a többi sablonnál!Miért van ez és hogy lehet megcsinálni hogy megjelenítse?

Valószínűleg abban a sablonban nincs meghívva a the_tags() függvény…itt találsz róla infót: Wordpress Codex - The tags

'Balou' wrote on '2010-03-27:

Valószínűleg abban a sablonban nincs meghívva a the_tags() függvény...itt találsz róla infót: Wordpress Codex - The tags

köszi az infót de ezt a kódot a template melyik részébe kell beilleszteni:)?

Attól függ, hol akarod megjeleníteni…ha a “főoldalon” akkor az index.php-ba kell beszúrni oda, ahol meg akarod jeleníteni,stb…pl a the_content()/the_excerpt() után,és akkor a tartalom alatt jelenik meg…de ez már sablon függő,hogy van-e “doboz” az ilyeneknek…

valaki esetleg hozzátudni szólni a témához még:

beillesztettem a blogstyle.phpba az adott php kódot de ennek ellenére sem jelenik meg az oldalon a tagok az adott posthoz!mi lehet a probléma?mit kellene modosítanom?A kód:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>

<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

Posted by

in

on

|

<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }

else { ?>

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Elegantthemes sablonoknál, nem mindig az ami. Ezt értem úgy hogy lehet nem blogstyle-ba hanem magazin szerűbe használod a sablont, akkor a defaultba kell betenni a kódot.

'Efrud' wrote on '2010-03-29:

Elegantthemes sablonoknál, nem mindig az ami. Ezt értem úgy hogy lehet nem blogstyle-ba hanem magazin szerűbe használod a sablont, akkor a defaultba kell betenni a kódot.

ez amit kimásoltam a blogstyle.php-ba van bemásolva és mégsem megy:S

Hát akkor tedd be a defaultba, vagy próbálkozz egy olyannal, hogy single.php-be teszed és ott megjelenik e például. A kód helyes, a codex nem téved, uh. midnen bizonnyal a te figyelmed kerüli el valami.