Sablon betöltés gyorsítása

Üdv mindenki!

Olyan problémával küzdök, hogy lassan tölt be az oldalam és nem a tárhely lassúsága meg a cache hiánya miatt. A fejléc és tartalma egyből betölt szempillantás alatt meg a posztokat tartalmazó div. Egy oldalsávja van a sablonnak amit átalakítgattam (Studiopress red) és van, hogy az oldalsáv csak másodpercek múlva tölt be, de még a fehér háttér szín sem jelenik meg egyből. Azt szeretném elérni, hogy az oldalsáv is egyből töltsön be, legalább a fehér háttér jelenjen meg, tovább ami a legfőbb, hogy a különböző scriptek meg meg beágyazott videók csak az után töltsenek be, hogy a weboldal 'teste' már betöltött. Mert úgy veszem észre először a posztokat tölti be az oldal és utána jön csak az oldalsáv meg miegymás. Sokszor csak a fejléc meg a legújabb bejegyzés címe jelenik meg és tölt az oldal egy jó darabig. Aki tud ebben segíteni az kérem írjon! Köszönöm!

Úgy veszem észre, amikor csak a fejléc tölt be meg az első poszt címe akkor a böngésző azt írja ki erre vár: static.ak.fbcdn.net . Ez a facebooknak a cucca. Ezt is pl elég lenne akkor töltögetnie mikor már az egész oldal betöltött.

Ez a facebook nekem is sok gondot okoz, tényleg jó lenne valahogy orvosolni a hibáját.

'hitetlen' wrote on '2010-10-20:

Ez a facebook nekem is sok gondot okoz, tényleg jó lenne valahogy orvosolni a hibáját.

Valami olyan megoldás kéne bár nem tudom h ez lehetséges e, hogy ezt az egész facebook csatlakozást a betöltés végére hagyná.

én konkrétan kivettem az összes facebook-os cumót az oldalból,mert már tűrhetetlen volt amit művel… engem is érdekelne valamiféle megoldás :slight_smile:

'nutdraw55' wrote on '2010-10-27:

én konkrétan kivettem az összes facebook-os cumót az oldalból,mert már tűrhetetlen volt amit művel... engem is érdekelne valamiféle megoldás :)

Lassan én is ott tartok, mert borzasztó, hogy mennyit tölt néha az oldal, de nem szeretném kivenni a facebook like meg share gombokat. :(