sablon beállítás

Szia

silverOrchid sablont használok, és szeretném, ha az első oldalon a cím, kép és a cikkből néhány sor jelenjen meg, és ne az egész. Illetve azt is, ha több, 4-5-6 stb., jelenne meg, majd a Read More-ra klikkelve a teljes cikk is elérhető lenne.

Hogyan lehetséges?

Szia!

Először is, meg tanulnod kikapcsolni a vastag betűs írást, a simát is el tudjuk olvasni. Ha ez megvan, léphetünk tovább!

Amúgy egyszerű a megoldás. Írsz annyi szöveget, amennyit szeretnél látni a kezdőlapon, majd a bejegyzés szerkesztőben a link és link törlés ikonoktól eggyel jobbra van egy kis csík ikon, azt megnyomod. Ilyenkor teszi be az általad kért részt.

Avagy meg lehet oldani automatikusan, de az bonyolultabb és kód módosítást igényel.

Sziasztok! silverOrchid sablont használok és a page oldalak üres, szerintetek mi lehet a hiba, megoldás? Előre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok. Teljesen kezdő vagyok. 3.5 verziót használok A saját gépen dolgozom egyenlőre,wampserverrel Telepitettem egy sablont, de a honlap nézetben nem jelennek meg a sablonban( image) található képek.

Töltöttem fel képeket is de az sem jelenik meg .Csak a file nevet látom és egy üres kockát,de a képet nem .Így kicsit nehéz szerkeszeteni.Lehet,hogy valamit kell még telepítenem hozzá.

A sablon neve:D5 creation. A 3.5 is kezeli a régebbi verzióju sablonokat?

Bocs a sok kérdésért! Egyenlőre csak azok vannak,de temérdek.

Előre is köszönöm!

Naccsabi