s2member

Sziasztok,

Szeretném fizetős tartalommal ellátni az oldalam és ehhez az s2membert választottam (az ingyenest). Megnéztem a videot, beállítottam a login és a fizetős oldalt, paypalt. De valami nekem nem világos.

1. rákattint a regisztrálandó személy a regisztrációs gombra.

2. Befizeti a Paypalon keresztül a számlámra a pénzt

Utánna?

A paypal oldaláról fizetés után átdob a wp-login oldalra?

Honnan tudja az s2member hogy valakinek már fizetett?

Valaki használja az s2membert?

Üdv

Gergő

Azt nem tudom miként működik ez a dolog de működik.

Használtam én is addig míg rá nem jöttem, hogy nem a legjobb erre a célra.

Egy idő után kb 4-5 hónap nem működött megfelelően.

Cserélni kellet mert csak panasz volt a regisztrálásra és a membership megújításra.

A probléma gyökere, hogy ha utána választasz másik membership plugint az nem kezeli a már meglévő felhasználókat.

Na és ha már valaki fizet és az nem működik, igen zabosak tudnak lenni jogosan.

Én azt javaslom e helyett keress mást de nem javaslok semmit konkrétan mert nem szeretném ha egyszer én lennék a gonosz mert rosszat javasoltam. Google! Ezt javaslom :slight_smile: Keresgélj még egy kicsit Best wp member plugin vagy wp-member esetleg. :wink:

De szerintem tölts le egy xampp-ot, installálj egy wp a winyodra és próbálgasd amit csak találsz.

ITT egy how-to is supportnak.

Sok sikert

Ez lemaradt:

Úgy működik kb, hogy amikor befizette a zsetont a számládra a plugin kap egy visszaigazolást és küldi a regisztráló tagnak a login nevet/jelszavat.

Ha nem fizet nem kap semmit. Viszont: Ez azért pocsék plugin mert ha befizet és egy nap múlva visszavonja a tag paypalon a fizetést az oldalad nem értesül arról, hogy visszavonta te meg örülsz a semminek :slight_smile: Magyarán van egy hiénád az oldalon. Persze ki lehet nyomozni de addigra ő már letöltötte amit akart, gondolom nálad erről van szó.Nálam is ez történt.

ahogy látom otthon vagy a témában. :slight_smile: nem kell ajánlanod semmit csak mondd meg mit használsz?

Code:

http://wpwave.com/

Csak most karbantartás van :)

Írtam itt róla néhány sort is hirtelen felindulásból keresd így “cms-members”

Demo Itt a demoja teljesen testre szabható ahogy csak akarod.

Roppant egyszerű a használata is.

Nekem ez jött be a legjobban. Nem igényel nagy tudást.