Sziasztok,
Szeretném fizetős tartalommal ellátni az oldalam és ehhez az s2membert választottam (az ingyenest). Megnéztem a videot, beállítottam a login és a fizetős oldalt, paypalt. De valami nekem nem világos.
- rákattint a regisztrálandó személy a regisztrációs gombra.
- Befizeti a Paypalon keresztül a számlámra a pénzt
Utánna?
A paypal oldaláról fizetés után átdob a wp-login oldalra?
Honnan tudja az s2member hogy valakinek már fizetett?
Valaki használja az s2membert?
Üdv
Gergő
Azt nem tudom miként működik ez a dolog de működik.
Használtam én is addig míg rá nem jöttem, hogy nem a legjobb erre a célra.
Egy idő után kb 4-5 hónap nem működött megfelelően.
Cserélni kellet mert csak panasz volt a regisztrálásra és a membership megújításra.
A probléma gyökere, hogy ha utána választasz másik membership plugint az nem kezeli a már meglévő felhasználókat.
Na és ha már valaki fizet és az nem működik, igen zabosak tudnak lenni jogosan.
Én azt javaslom e helyett keress mást de nem javaslok semmit konkrétan mert nem szeretném ha egyszer én lennék a gonosz mert rosszat javasoltam. Google! Ezt javaslom
Keresgélj még egy kicsit Best wp member plugin vagy wp-member esetleg. 
De szerintem tölts le egy xampp-ot, installálj egy wp a winyodra és próbálgasd amit csak találsz.
ITT egy how-to is supportnak.
Sok sikert
Ez lemaradt:
Úgy működik kb, hogy amikor befizette a zsetont a számládra a plugin kap egy visszaigazolást és küldi a regisztráló tagnak a login nevet/jelszavat.
Ha nem fizet nem kap semmit. Viszont: Ez azért pocsék plugin mert ha befizet és egy nap múlva visszavonja a tag paypalon a fizetést az oldalad nem értesül arról, hogy visszavonta te meg örülsz a semminek
Magyarán van egy hiénád az oldalon. Persze ki lehet nyomozni de addigra ő már letöltötte amit akart, gondolom nálad erről van szó.Nálam is ez történt.
ahogy látom otthon vagy a témában.
nem kell ajánlanod semmit csak mondd meg mit használsz?
Csak most karbantartás van :)
Ãrtam itt róla néhány sort is hirtelen felindulásból keresd így “cms-members”
Demo Itt a demoja teljesen testre szabható ahogy csak akarod.
Roppant egyszerű a használata is.
Nekem ez jött be a legjobban. Nem igényel nagy tudást.