S.O.S

Sziasztok!Annak ellenére, hogy új vagyok, igyekeztem írásos segítség nélkül megoldani a problémámat, de rá kellett jönnöm, hogy nem megy.Azt is láttam, hogy már legalább 1004-szer téma volt a következő:

???

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/x0501/m/mo/moonlights/wwwroot/wp-config.php:1) in /nfs/x0501/m/mo/moonlights/wwwroot/wp-includes/pluggable.php on line 694Nem meglepő, hogy nekem is ezzel lenne a gondom.

Megnéztem már a config.php-t és nincs az elején semmi. Se szóköz, se egy plussz sor, az égvilágon semmi!!!

Próbaképpen le is töröltem a fájlt, majd újra felpakoltam, hátha észreveszi, hogy nincs semmi baj. Nem így történt. Ugyanazt írja ki most is. A blogom egyébként az extrán van, a múlt hét elején még simán tudtam használni, aztán mintha elvágták volna a cérnát, azóta nem működik, pedig semmit sem csináltam vele. A blogom egyáltalán nem látható, csak a fehér hátteren lévő warning.Szerintetek mi lehet vele?

Remélem tudtok rá mondani valami okosat.

(Egyébként nekem az extránál azt tanácsolták, hogy töröljem ki a böngészőmben lévő cookie-kat és akkor minden rendben lesz. Megcsináltam, mégsem működik. :frowning: )

Szervusz Noree!Azt áruld el, légyszíves, hogy a wp-config.php fájlt mivel tekintetted meg, és mi volt az első 3 karakter, amit láttál?Nem szövegszerkesztővel kell a tartalmát megnézni, hanem editorral, és UTF8-nézettel menteni.

Szia! Máskor, kérlek, használd a keresőt és ne nyiss SOS címmel témát.Ha ezt írtad volna a keresőbe: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by…akkor már rég megoldottad volna a problémádat :slight_smile:A témát lezárom.