Sziasztok!
Az ékezetes betűket nem jeleníti meg az általam használt téma RSS widget.je! Elég sokat sz@rakodok vele, de ez a kérése a megredelőnek. Tud valaki ötlete mondani, mi lehet a gond? Csatolom a képet, amit kapok… Köszi: Tamás
[attachment=305:rss_hiba.png]
Válaszolnék magamnak!
…más RSS-el működit tökéletesen, itt valószínű nem a wp-vel van a gond! 
Nem, hiszen van egy kibocsájtó oldal is, ami nem biztos, hogy normálisan kezeli a kérdést.
Ilyenkor egyik lehetőség az, hogy a kibocsájtó RSS-t felviszed a Feedburner-re, és onnan szeded le a WP-be. 99,9%-os eredmény (A Feedburnernek is van néhány beállítási lehetősége, ami ilyen helyzetben segít - ha már úgy ragaszkodnak az RSS-hez.)
köszönöm! soha nem csináltam még ilyet, hogyan tudom ezt kivitelezni? elöre is köszi! Tamás
- Rendelkezni kell egy google fiókkal
- A felhasználni kívánt hely RSS címét megnézed, megjegyzed (én pl. a Ctrl + C-vel szoktam megjegyezni)
- A meglévő adatokkal belépsz a http://feedburner.google.com oldalra (vagy regisztrálsz egyet)
- A belépő oldal alján látható “Burn a feed right this instant. Type your blog or feed address here:” felirat alatti mezőbe bemásolod (Ctrl + V) az RSS csatorna címét, majd kattintás a Next feliratra
- A Feed Title mezőben megjelenő RSS csatorna megnevezését elfogadhatod, vagy bármire átírhatod, majd Next
- A kék színnel megjelenő RSS csatorna címét megint “jegyezzük meg”.
- A Next használata után eljutunk az RSS csatornánk faragásának helyszínéhez: az Optimize füllre kattintva a bal oldali Service oszlopban a SmartFeed-re kattintani, majd az Active feliratra kattintva bekapcsolni a lehetőséget.
- Érdemes még átnézni figyelmesen, hogy milyen lehetőségek vannak még, de a 6. pontban megjegyzett RSS címet kell a szokásos módon a WP oldalunkba elhelyezni.
Győző! Mindent megcsináltam, de nem sikerült!
((( Itt minden OK de még mindig ÉKEZET nélkül jelenik meg az RSS a lapon! Lehet hogy én rontottam el valamit? Érdekes, hogy más RSS-ek tökéletesen jelennek meg…
igaz, gyors voltam, nem töröltem! köszi.
A részletekbe nem mennék bele, talán valami nincs jól beállítva. Vagy más technikai oka is lehet. 99%-ban segíteni szokott ez a megoldás; több mint 40 csatornából álló honlapot üzemeltettem a FeedWordPress és a Feedburner segítségével. (Amikor végképp megakadtam, akkor írtam az oldal üzemeltetőjének, ha helyreállt a rend, akkor bevettem a megjelenésbe, ha nem, akkor kimaradt.)
Köszi! Én is ezt tettem…írtam nekik, aztán meglátjuk!