Üdv!
Olyan bővítményt keresek, ami az oldalsávban ( tehát widgetként) kiírja a társblogok legutolsó frissítési dátumát. Tehát nem magát a post-ot, hanem csak a dátumon. Továbbá kb. 30-40 blog az, aminek az utolsó frissítésének a dátumát szeretném megjeleníteni.
Példaként
3-as blog 2010,06,11
5-ös blog 2010,06,09
9-es blog 2010,06,01
tehát nem az összes blogot írja ki, hanem csak pl. az utolsó 5-10 frissített nevét + a dátumot
és természetesen, mindezt RSS segítségével
köszönöm, remélem érthető voltam
Az RSS widget alapból tudja (ha jól értettem kérdésedet): megjelenítheted vele a hír tartalmát, időpontját, szerzőjének nevét, egyszerű kijelöléssel.
Magának a hírt tartalmazó honlapnak a legutóbbi frissítése nem szokott benne lenni az RSS-hírben (az RSS hír kimenő tartalmát a kibocsátó határozza meg).
igen, köszönöm, de itt hogy lehet több hírcsatornát beállítani? (amit itt kiír dátumot, az tökéletes lenne )
Ezt hírcsatornánként kell megtenned. Amikor beilleszted a widgetbe. A konyvelozona.hu oldalon láthatod, miként engedélyeztem az RSS csatornák megjelenítését.
Sziasztok
Ha van az oldalamon betéve RSS hírcsatorna más oldalról, hogy lehet neki megmondani, hogy ha kiválasztok egy elemet az rss hírcsatornából, akkor az új lapon nyíljon meg?