rss plugin hiba

Bocsi hogy megint írok de kellene egykis segítség mivel letöltöttem egy rss blogint de nem igazán akar működni mit csináljak?

hiba üzenet:

RSS hiba: A feed could not be found at http://neocsatblog.tk/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it… Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

Mert még új vagy:

Kezdd azzal, hogy megtanulod, hogyan kell segítséget kérni.

1. Pontosan megnevezed, mivel van bajod. (Abból, hogy letöltöttél valami rss kütyút, senki nem fogja tudni kitalálni, mivel van problémád. Csak a wp.org-on több, mint 100 rss plugin van fenn.)

2. Mérlegelés tárgya, de esetenként a segítség adáshoz szükséges lehet a wp verziószáma, illetve a használt sablon neve, esetleg még az is, hogy milyen tárhelyed van.

3. Célszerű lehet leírnod azt is, hogy hogyan próbáltad eddig megoldani a problémát. (Mert topik indítás előtt ugye rákerestél itt a fórumban - esetleg a neten - arra, hogy az általad telepített bővítménnyel volt-e valakinek hasonló problémája, esetleg van-e rá megoldás?)

4. Ez nagyon off: Légy szíves olvasd el a fórum szabályzatát, nem olyan hosszú. Van része, amit megszegsz.

Nem, nincs semmi baj, ezeket csak jószándékkal elmondtam, nem én foglak lehurrogni, max. a fórum adminok. És még azt se vedd magadra, ha esetleg megtörténik. A közösség érdeke, hogy mindenki a szabályok szerint játszon itt.

A kérdésedre pedig. Nincs érvényes rss url az oldalon. Nyilván az ingyenes tárhelyednek köszönhető, hogy ami oldal nem az eredeti aldomain címen nyílik meg, az frame keretben van. (értsd: sehová nem mozdul az url, ha egy bejegyzésre vagy akár a kapcsolat menüpontra kattintasz). Mellesleg itt tudsz utána nézni, hogyan kellene kinézni az RSS csatornának.: codex

Ebből pedig az következik, hogy az egyedüli segítség a problémádra, ha vásárolsz egy normális tárhelyet.

Kezdd azzal, hogy megtanulsz segítséget kérni.

Így kell:

• pontosan megnevezed a problémád okát (Jelenleg több, mint 100 rss plugin van fenn csak a wp.org-on, senki nem tudja kitalálni, melyiket raktad fel)

• esetenként szükség lehet a használt wp verzióra, a használt sablon nevére, esetleg arra is, milyen tárhelyen vagy

• nem baj, ha leírod, eddig hogyan próbáltad megoldani a problémát (Mert ugye használtad a fórum keresőjét - esetleg kerestél a neten -, hogy volt-e valakinek már problémája azzal a bővítménnyel?)

Mindenekelőtt elolvasod a fórum szabályzatát, abban részletesen le van írva, mit tehetsz és mit nem. (Van olyan szabály, amit megszegsz.)

És nem, nem én foglak lehurrogni, ez az adminok joga. Én csak szólok, mielőtt…

De hogy a kérdésre is válaszoljak: vegyél egy wp kompatibilis tárhelyet. Most frame keretben van a honlapod, így rengeteg problémád lesz, nem csak az rss-sel.

Köszönöm a tippeket.

Próbáltam keresgélni googlen,de nem igazán találtam semmi olyat ami nekem kéne…

A problémám az hogy nem működik hiba üzenetnek csak ennyit kaptam ami a témában van.

Readers From RSS 2 BLOG-plugint használom 3.5 alatt.

Framesetbe meg csak a .tks domain miatt van a valós domainbe nincs probléma…

Egyébként a tárhely.biznél vagyok.

Szabálysértési probléma alatt az aláírásom érted?

Hibakeresés: http://rotisoft.hu/hibakereses-bovitmeny-eseten/

Debug információk, hiba üzenetek megjelenítése: http://rotisoft.hu/wordpress-debug-funkcio-bekapcsolasa/

Látod, válaszoltál is a problémádra: “Framesetbe meg csak a .tks domain miatt van a valós domainbe nincs probléma…” Vagyis a mgoldás a valós domain használata.

Keretben egyszerűen sok minden nem működik, pl. a szép url-ek sem szoktak. Ez nem wp hiba, és nem is bővítmény hiba (bár ez a bővítmény hivatalosan 3.4.2-ig kompatibilis).

frame set nélkül sem működik,már az admin felületen meghal