Olyat tudok e WP-vel csinálni, hogy megmarad a sima RSS, amibe minden van (oldal/feed), viszont létrehozok egy másikat (vagy sokadikat), amiben csak bizonyos szűrés szerint kerülnek bele a bejegyzések.
Tehát pl. létrehozok egy rss-t, amiben valamelyik kategória nem szerepel, de ezt csak az éri el, aki tudja az URL-jét.
Megoldható? Ha lehet plugin nélkül volna jó, de ha plugin, akkor jöjjön az.
A fő, hogy a normál RSS-t, ne bántsa, attól függetlenül menjen (olyat találtam, amivel a rendes rss- lehet babrálni)
Szerintem ha az elérést nem teszed ki a honlap header részébe - meg sehová sem, akkor senki nem látja. Vagy hogy értetted, hogy megoldható? Úgy, hogy senki ne lássa, vagy azt, hogy szűrővel lásd el az rss lapot?
hát, az a kérdés, hogy létre tudok e hozni egy második RSS-t, aminél már tudok mindenféle szűrést létrehozni. mert eddig csak olyan megoldást találtam, amivel az oldal fő rss-ét lehet szűrni, meg ilyenek.
Hát gondolom a válasz igen charlie, hiszen akkor hogy létezhet egy wordpress-en minimum két rss forrás. 1 minden bejegyzésnek, és még 1 minden hozzászólásnak.
Jahhh, hogy ezt hogyan tudod megcsinálni? Hogy pl. legyen egy harmadik, amiben azokkal a feltételekkel jelenjenek meg a bejegyzések, ahogy azt te megadod-megszűröd? Na, azt nem tudom hogy akkor minek ugatok most itt? azt sem tudom
Bocsi
be sincs rakva :)
meglesem a linket
hogyan tudok úgy szöveget megjeleníteni, hogy a more tagig jöjjön csak a szöveg?
na, akkor vadásszuk össze, hogyan lehet ilyen dátumformát gyártani phpből
szerk.:
bakker, ez sokkal egyszerűbben is megoldható…
http://dailycupoftech.com/2007/07/25/creating-custom-wordpress-feeds/
Sziasztok!
A következő megoldáson gondolkodom egy ideje. Egy adott aloldalon szeretnék megjeleníteni rss-en keresztül adatokat másik oldalakról (konkrétan álláshirdetéseket). Van 1-2 ötletem, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Widget-el is meg lehetne oldani a dolgot de egy page template megoldásnak jobban örülnék, vagy valami más ötletnek.
Előre is köszönöm szépen!
Üdv, codee47
Page template-be:
wp_rss('http://feeds.feedburner.com/efrud', 3); ?>
Amúgy ha a blogon közzé kell tenni a bejegyzést akkor meg mondjuk feedwordpress.
Köszi, :)! Estére megsasolom!
Page template-be:
wp_rss('http://feeds.feedburner.com/efrud', 3); ?>
Amúgy ha a blogon közzé kell tenni a bejegyzést akkor meg mondjuk feedwordpress.
Szia!
Megnéztem, köszi működik. Bár a codex alapján kiegészítettem egy kicsit. Esetleg valamilyen paraméterezést lehet még hozzátenni? Értem ez alatt pl. leed, szerző, stb. A dátumot sikerült! :)
A kiegészített kód:
<?php // Get RSS Feed(s)
include_once(ABSPATH . WPINC . '/feed.php');
// Get a SimplePie feed object from the specified feed source.
$rss = fetch_feed('www.rss.hu/feed');
// Figure out how many total items there are, but limit it to 5.
$maxitems = $rss->get_item_quantity(10);
// Build an array of all the items, starting with element 0 (first element).
$rss_items = $rss->get_items(0, $maxitems);
?>
- Nincs találat. ';
-
<a href='get_permalink(); ?>'
title='get_date('Y, F j | g:i a'); ?>'>
get_title(); ?>
get_date('Y, F j | g:i'); ?>
<?php if ($maxitems == 0) echo '
else
// Loop through each feed item and display each item as a hyperlink.
foreach ( $rss_items as $item ) : ?>
Mégegyszer köszi a segítséget.