RSS megjelenítési probléma

Sziasztok,

szeretnék az oldalamon megjeleníteni egy pár külső feedet, ami az oldalam témájába vág. Ezzel még önmagában nincs is probléma, csakhogy az egyik feed, amit be akarok húzni, sehogysem akar épkézláb kódolással megjelenni az alap RSS widgettel. ISO-8859-2-ban van a feed, a WordPress-em meg (természetesen) UTF-8-ban. Tudtok valamit, amivel rávehetném, hogy ugyan konvertáljon már egyet? [Ajánlhattok másik, jobb widget-et is, hogyha esetleg még shortcode-ja is van a megjelenítéshez, az még jobb lenne. Megnéztem én is egy párat, de elég gyorsan meghaltak ezen a feeden.]

Vidd fel a Feedburnerre, majd onnan a honlapodra. Helyre fog állni, csak a Feedburneren be kell állítani a kimenetet.

Ez jó ötletnek tűnt, csak úgy néz ki, hogy a feedet, amit át akarok venni, validálási hibák miatt nem hajlandó feldolgozni a FeedBurner. [Nem lehetnek túlságosan nagy hibák benne, mert amúgy Google Readerben pl. minden gond nélkül megjelenik.] Van esetleg valami ötlet, hogy mit lehetne kezdeni vele?

Akkor hasonlókat kell felkutatni, mint a Feedburner, és kipróbálni őket. Egyik csak jó lesz.

A tapasztalatom az, hogy ha a Feedburner nem tudja feldolgozni, akkor nem éri meg az energiaráfordítás, mert valami prücök mindig lesz vele. Bár, hitetlennek igaza van, de én nem gondolom, hogy a szétszórt helyekről begyűjtött RSS-hírek kezelését szétszórt helyen kellene végeznem. :wink:

Google Reader…, véletlen nincs benne a google blog kereső rendszerben? mintha ott is lenne valahol rss kimenet, de ez csak kósza emlék.

mondom én, hogy van: http://blogsearch.google.hu/blogsearch_feeds?hl=hu&q=blogurl:http://forum.word-press.hu&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss

:smiley:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de sajnos sehogy se tudtam az adott feedet működésre bírni. Most már ott tartok, hogy inkább nekiállok írni egy kis segédeszközt, ami SimplePie-al helyreteszi a feedet és átállítja a megfelelő kódolásra. Ott legalább majd értem, hogy mi történik, szemben a FeedBurner és társai megoldásokkal, ahol mutatja, hogy mit fogok kimenetként kapni, aztán mégsem azt kapom :smiley:

de hát ezt írtad: mert amúgy Google Readerben pl. minden gond nélkül megjelenik.

erre írtam meg a választ (kiveszed a Google Reader rss linkjét, és kész)

(lásd: a forum.word-press.hu RSS linkjét is a Google Reader rss linkjével linkeltem ide)

Nem láttunk verzió számot, sem szerverrel kapcsolatos információkat, sem semmi megfogható konkrétumot.

Az eredeti kérdéssel kapcsolatban gondoltam megjegyzem, hogy sikerült megoldani egy kis kerülőúttal a problémát. Gondolkodtam azon, hogy esetleg SimplePie-al írjak-e valami kis segédletet, ami megoldja a gondomat azzal, hogy szétszedi, majd normálisan összerakja a feedet, de szerencsére a SimplePie Core + SimplePie for WP bővítmények sikeresen megcsinálták ezt helyettem.