Rss linkek a sidebarban

Sziasztok!

Tud valaki plugint arra, hogy más oldalról, egy más rss feedből szeretnék linkeket megjeleníteni a sidebaromban?

Sokat keresgéltem, sok hasonló plugint találtam, de

1. nem tudom mehlyik az ami ezt tudja,

2. nem tudom hogy melyik az amelyiket már más is használ, és bevált.

Köszönöm az ötleteket!

Egyetlen feedből szeretnéd, vagy több csatornából? Google Readert használsz esetleg? Ebben ismerek egy jó megoldást, de ha szóba sem jöhet, akkor nem fejtem ki feleslegesen. :slight_smile:

egyetlen feed, és speciel az feed épp google readerben van, szóval akor várom! :slight_smile: Köszi!

Google Reader-ben Settings link alatt a Tags fülecske alatt vannak felsorolva a feedekhez tartozó tag-ek. Ha készítesz egy tag-et kifejezetten arra a célra, hogy ezzel a címkével látod el azokat az RSS csatornákat, amelyeket meg akarsz jeleníteni a sidebar-ban, akkor ezt a tag-et itt tudod private-ról public-ra átállítani. Ekkor megjelenik mellette 4 link, amelyek közül az egyik az add a clip to your site. Itt be tudod állítani, hogy milyen címmel jelenjen meg a beilleszthető kis kütyü, de ami kedves tőle, az az, hogy lehet design nélküli verziót kérni, amely CSS-sel formázható WP-ben. A feedek száma 1-10 lehet. Miután beállítottál mindent kedved szerint, kiadja a kódot, amelyet csak be kell illesztened. Egyetlen szépséghibája, hogy megjelenik a kütyüben néhány angol felirat is, például az alján a Read more…, valamint, ha forrással jelenik meg a feed, akkor ezt from-mal választja el a post címétől (de lehet forrás nélküli verziót kérni). Ha ezek nem zavarnak, akkor ez a GReader clip azért kitűnő megoldás, mert könnyen bővíthető további RSS csatornákkal, csak el kell látnod azt az erre készített címkével.

köszi az infót!

Még egy kérdése ehhez a témához:

Van elehetőség arra hogy a WP beépített RSS Widgetét használjam úgy hogy nem az adminon állítom be widgetet, hanem egy kódot szúrok be a sidebarba?

Azért van erre szükségem, mert alapvetően nem használom a widget funkciót, és mivel már tele van a sidebarom mindenféle kóddal, ha most ezt az egyet widgetként akarnám használni, az össze többit nem mutatja…

Szóval valahogy így kellene beletennem, csak nem tudom mi a kód:

Code:

• RSS hírek

• Passz. :frowning:

nezd meg a kodot a widget.php-ban

Ismeri valaki a következő plug-int ->

http://wordpress.org/extend/plugins/rss-import

Miként tudnám átalakítani, hogy listába írja ki (gondolom

[*]-s megoldással)?

Továbbá ami fontosabb az az, hogy miként tudom úgy módosítani, hogy csak a címeket+linket írjon, a szöveget ne jelenítse meg?

nem tettem fel, de a demoja alapjan listaban irja ki a dolgokat

szinten a demo oldalrol pelda a masodik problemadhoz:

ahh a false; false csak linkeket tesz be!

Köszi!

Egy újabb kérdés: miként lehet kiíratni, hogy ki küldte az utolsó hozzászólásokat?

Nálam ez a plugin megy: Get Recent Comments.

'syska wrote:

Egy újabb kérdés: miként lehet kiíratni' date=' hogy ki küldte az utolsó hozzászólásokat?[/quote']

Az utsó hozzászolásokat sidebarba alapból tudja a wp. widgettel.

Õőő félreértettél, a phpbb3-as fórumomból az utolsó hsz-ekre vonatkozóan, hogy ki küldte + topic címét +link ahova írt :slight_smile:

legrosszabb wrote:

köszi az infót!

Még egy kérdése ehhez a témához:

Van elehetőség arra hogy a WP beépített RSS Widgetét használjam úgy hogy nem az adminon állítom be widgetet, hanem egy kódot szúrok be a sidebarba?

Én ezt tettem be a jobb sidebarba - a Blog rovatba -, de egy ideje nem frissít. Mi lehet az oka?

http://www.szentendreitukor.hu

Code:

<?php // Get RSS Feed(s)

include_once(ABSPATH . WPINC . '/rss.php');

$rss = fetch_rss('http://www.szentendreitukor.hu/blog/feed/');

$maxitems = 1;

$items = array_slice($rss->items, 0, $maxitems);

?>