RSS Hírplugin?

sziasztok,

van egy híroldal, ahová más hírszájtokról szeretném behúzni a fontosabb híreket rss csatornán keresztül, erre keresnék plugint. Létezik ilyen? Jogilag nem lesz macerás a dolog, mert a hírek csak egy töredéke lesz olvasható az oldalon, a további része az eredeti portálon.

Segítségeteket előre is megköszönöm.

feedwordpress

Ne idézz feleslegesen!

köszöntem

Felraktam ezt a plugint, mert más oldalakról szerettem volna híreket beolvasni megadott oldalra, de ha bekapcsolom a feedwordpress-t, akkor a simple-ajax-shoutbox a következő hibaüzenetet adja:

Fatal error: Cannot redeclare username_exists() (previously declared in /home/felhasználói név/public_html/wp-includes/registration.php:16) in /home/felhasználói név/public_html/wp-includes/registration.php on line 22

Nincs kizárva, hogy összeakadnak, előfordul néha. Ha kikapcsolod a shoutboxot, aktiválod a feedwp-t és utána visszakapcsolod a shoutboxot, akkor is csinálja?

Úgy sem jó.

A Feedwordpress helyett tudnátok valami mást ajánlani amivel megéri kísérletezni? Mert amelyekre rákerestem és felraktam egyik sem Rss-t hívott meg, hanem az oldalam RSS-ét akarta állítani.

Üdv,

Bocs, hogy becsatlakozok, nem akartam új témát nyitni neki mert nekem is ugyanerre lenne szükségem.

Esetleg nem tudja valaki ennek a hír rss pluginnak a nevét amelyet ezen az oldalon is használnak? Ez is más oldalakról húzza be a híreket.

Én ezt használom: Simple RSS Feeds Widget

Több hírforrásból is beolvassa a híreket és egyszerre jeleníti meg őket időrendben.

Hogy oldható meg feedwordpressben, hogy a hírre kattintva, másik fülön nyíljon meg?

Ugyanígy a commentnél is.