RSS feed nem működik...

Egy ideje nem müxik a blogom rss feedje mi okozhatja ezt?

Mit kell megnéznem?

Az érdekes az, hogy a W3C rss feed validator meg jónak veszi…Firefox üzenet:Quote:

Az oldal nem megfelelően van átirányítva

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.

Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.
A sütik engedélyezve vannak.


Egy ideje tökölök az RSS graffiti facebook-os alkalmazással, előtte még működött.

Előre is köszi a segítséget.

Az rss graffiti csak az rss kimenetet olvassa, működésben semmi köze hozzá, vagyis hibát nem okozhat. Ha így nem megy az rss (http://www.domaincimed.hu/feed/) akkor más baj lesz. Kapcsolj ki minden bővítményt és úgy nézd meg, ha úgy sem megy, akkor a gyári wp sablont kapcsold be és úgy nézd meg. Lehet, hogy valamelyik bővítmény okozza a gondot. Ha pedig megy az rss-ed simán böngészőben, akkor a facebook alkalmazást gyúrjad még.

A FeedBurnert használom és ezért nem jelenik meg a valami.hu/feed címen. Azt hiszem ez lehet az oka, közben rájöttem.Itt minden olvasható.Nos ennek ellenére a facebookon nem sikerül megjeleníteni. Pedig látja az RSS Graffiti. Beállítottam, hogy a régebbi cikkeket is importálja, de más “gyúrni” valót nem találtam rajta.valami.hu/feed címen. Azt hiszem ez lehet az oka, közben rájöttem.

Itt minden olvasható.

Nos ennek ellenére a facebookon nem sikerül megjeleníteni. Pedig látja az RSS Graffiti. Beállítottam, hogy a régebbi cikkeket is importálja, de más “gyúrni” valót nem találtam rajta.

Akkor talán kapcsold ki a feed burner plugint.

És kézzel tedd be a header.php -ba a feedburner url-t és így még debugolni is lehet majd a problémád.

Annyi kiderült hogy hiába vannak a régi cikkek is beállítva, mint megjelenítendő, csak az új cikkek jelennek meg.Sajnos azt látom, hogy csak az idővonalra jelenik lehet kitenni, a jegyzetekhez nem…

De ez már valami facebook-os topikba való.

Nem tudom, mit kell beállítani az rss-hez, mert nekem állandóan megnyit egy új ablakot, és le akar tölteni egy feed fájlt, és semmit nem hoz be.

Mit kellene tennem?