Sziasztok!
Én már végignéztem 20 oldalt rss-nél meg feed-nél is wpbe, de nem igazán találtam értelmes plugint…
Szóval arról lenne szó, hogy azt szeretném, hogy egy adott oldalról RSS link alapján posztoljon automatikusan a wp…
És mondjuk ne 2 óránként…
Volt régen egy marha jó bővítmény erre csak nem emlékszem már mi volt a neve, de azt hiszem még olyat is tudott hogy a forrás -t megjelölte alul… Persze nem a forrás linkjét, de az se baj ha úgy jelöli, hanem én egyénileg írtam be melyik rss feedre mit írjon forrásnak… Pl forrás: NSO (Nemzeti Sport Online) stb…
Valaki tud valami ajánlani?
Én IFTTT-t használom erre. Nem plugin, hanem webes szolgáltatás. Beállítod trigger eseményként, hogy RSS-en megjelenik egy új poszt, majd megadod, hogy erre posztoljon neked WP-re.
Komolyabb tartalommal nem használtam, de Instagram fotókat, meg Tweeteket elég ügyesen áthúz a blogra.
feedwordpress, autoblogged. Utóbbi jobb, csak drágább: nem ingyen van.
Szia,
A WPematico ingyenes, rss ből beállíthatod mit huzzon át az oldaladra. (akár 5 percenként is)
én is kipróbátam az utolsó kettőt, a feedwordpress előnye hogy lightbox-al külön post nélkül(pluszban) meglehet jeleníteni a Feedeket, az utolsó pedig WPematico, na ő “az oldal nem elérhető” hibát okozott.