Rss beszúrása az oldal aljára Piano Black sablonnál lehetséges-e?

SziasztokAzt szeretném megtudni, hogy lehetséges-e Piano Black sablon használatával hogy az oldal aljára Rss-t hívjak be más oldalról (mivel szeretnék híreket megjeleníteni), vagy másik ötletem az lenne, hogy az oldalsávban beraknám egy-egy widgetbe, de olyat lehet-e csinálni, hogy ha nem akarom, hogy megjelenjen az rss tartalma, akkor azt be lehessen zárni és csak a fejléce látszódjon, illetve ha ismét rákattintok, akkor ismét látszana a tartalma?

Robertooo!Azt hiszem, már mondtuk egyszer-kétszer (ha nem, akkor most mondjuk): légyszíves olvasd el legalább az adminisztrációs felületedről elérhető lehetőségek feliratait. Ott toporog, hogy akár widgetként is behúzhatod az oldalsávra, vagy más erre alkalmas felületre.

Az is ott van, ha már behúztad, akkor mi a fenét jelenítsen meg, vagy ne jelenítsen meg.Aztán a fórumot is elolvashatnád, mondjuk legalább azt, ami érdekel és a keresővel rákeresel (pl. feedwordpress).Nagyon ajánlott olvasmány a Codex is, mert ott az is le van írva, hogy neked mi kellene, meg hogyan… ott pl. lehet keresőszó az, hogy RSS… :frowning:

SziaAzt tudom, hogy widgetként behúzható, csak azt nem tudtam, hogy össze lehet-e zárni vagy sem. De ezek szerint igen és sajnálom, hogy felidegesítettelek ilyen egyszerű kérdéssel, csak ez az első wordpresses oldalam és nem minden megy elsőre amit csinálni akarok benne.

Közben rájöttem ismét, hogy a feedwordpress összeakad a sablonnal vagy valami más bővítménnyel így mással kell próbálkoznom.

Az nem valószínű; inkább valamelyik feltelepített bővítménnyel lehet az összekoccanás…