RSS begyűjtő

Sziasztok!

Egy olyan kiegészítőre lenne szükségem, ami különböző, általam megadott oldalakról gyűjti a híreket rss-ben, aztán automatán posztolja az én oldalamon, mindenféle jóváhagyás vagy bármi nélkül. Fontos, hogy több oldalról is tudjon gyűjteni, illetve hogy egyszerűen beállítható legyen, mert kezdő vagyok még. Köszönöm.

http://feedwordpress.radgeek.com/

Szia Laox!

azt értem, hogy mit szeretnél, de azt nem, hogy ez mire jó Neked? :o

Pl. egy hírgyűjtő portálhoz lehet használni.

köszi :slight_smile:

Győző, köszönöm!

Varnyu! Azért kell, mert ahogy Győző is mondta, egy hírgyűjtő portált szeretnék összehozni. A másik, nem titkolt ok pedig, hogy talán a google hirdetésekkel ingyen zsebpénzre tehetek majd szert ezáltal.

Értem, Laox.

Szvsz nem fektet nagyon nagy hangsúlyt a Google már az ilyen oldalakra. De hogy nem minden oldala lesz benne az indexbe, szerintem az garantált. Minden esetre sok sikert hozzá! :wink:

'Efrud' wrote on '2010-06-01:

Szvsz nem fektet nagyon nagy hangsúlyt a Google már az ilyen oldalakra. De hogy nem minden oldala lesz benne az indexbe, szerintem az garantált. Minden esetre sok sikert hozzá! ;)

Efrud, ezt hogy érted? A google nem csak azt nézi, hogy mi van az oldalon, hanem azt is meg tudja állapítani, hogy rss csatornákat gyűjt-e?

Természetesen tudja a Google, hogy az adott post egy másik oldal tartalma még ha csak részlet is van belőle. Két éve kezdődött szerintem valahogy amikor keményen jöttek az ilyen oldalak, mára szerintem 100%-ig fel van erre készülve a Google és tudja, hogy nem egyedi tartalomról van szó. Természetesen nem azt mondom, hogy egy az egybe kihagyja az indexből, de lényegesen kevesebbet, fogsz viszont látni a keresőben, mint ahány posztod van.