Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőre lenne szükségem, ami különböző, általam megadott oldalakról gyűjti a híreket rss-ben, aztán automatán posztolja az én oldalamon, mindenféle jóváhagyás vagy bármi nélkül. Fontos, hogy több oldalról is tudjon gyűjteni, illetve hogy egyszerűen beállítható legyen, mert kezdő vagyok még. Köszönöm.
Szia Laox!
azt értem, hogy mit szeretnél, de azt nem, hogy ez mire jó Neked? :o
Pl. egy hírgyűjtő portálhoz lehet használni.
köszi 
Győző, köszönöm!
Varnyu! Azért kell, mert ahogy Győző is mondta, egy hírgyűjtő portált szeretnék összehozni. A másik, nem titkolt ok pedig, hogy talán a google hirdetésekkel ingyen zsebpénzre tehetek majd szert ezáltal.
Értem, Laox.
Szvsz nem fektet nagyon nagy hangsúlyt a Google már az ilyen oldalakra. De hogy nem minden oldala lesz benne az indexbe, szerintem az garantált. Minden esetre sok sikert hozzá! 
Szvsz nem fektet nagyon nagy hangsúlyt a Google már az ilyen oldalakra. De hogy nem minden oldala lesz benne az indexbe, szerintem az garantált. Minden esetre sok sikert hozzá! ;)
Efrud, ezt hogy érted? A google nem csak azt nézi, hogy mi van az oldalon, hanem azt is meg tudja állapítani, hogy rss csatornákat gyűjt-e?
Természetesen tudja a Google, hogy az adott post egy másik oldal tartalma még ha csak részlet is van belőle. Két éve kezdődött szerintem valahogy amikor keményen jöttek az ilyen oldalak, mára szerintem 100%-ig fel van erre készülve a Google és tudja, hogy nem egyedi tartalomról van szó. Természetesen nem azt mondom, hogy egy az egybe kihagyja az indexből, de lényegesen kevesebbet, fogsz viszont látni a keresőben, mint ahány posztod van.